Electrocasnice pentru parinti !

0

Știați că unele aparate electrocasnice va pot face viata de parinte mult mai usoara? Da, unele programe sunt adaptate la nevoile tale si ale copilului tau.

electrocasnice pentru parinti

Mașina de spălat vase asigură biberoanelor o igienă perfecta. Spăland la temperaturi foarte ridicate (70°), masina de spalat asigură o curatenie impecabila vaselor bebelusului tau. Vă sfătuim să clatiti biberoanele inainte de a le introduce in masina cu capul în jos. Unele modele de mașini de spălat vase sunt special echipate cu funcția biberon.

electrocasnice pentru parinti

Masina de spalat are un buton pentru clatire repetata? Nu ezitati sa-l folositi cand spalati hainele copilului dumneavoastra. Alegeti de asemenea un detergent cat mai neutru.

electrocasnice pentru parinti

Ati auzit de zgomotul alb? Este acel zgomot repetitiv care indeamna copilul la somn: un ventilator, aerul conditionat, aparatul de uscat parul. Monotonia este un motor al starii de somnolenta. Asadar, cand nu mai stiti cum sa va adormiti bebelusul, puneti acele electrocasnice pentru parinti la treaba!

electrocasnice pentru parinti

O dieta sanatoasa si atenta pentru copilul tau inca din primele luni de viata are o importanta fundamentala pentru sanatatea mentala si fizica a acestuia. Robotul de bucatarie Baby Meal, o coproductie De’Longhi si Chicco, te poate ajuta sa-ti inveti bebelusul sa descopere gusturi noi in fiecare zi. Foloseste la fiert, la gatitul cu aburi, dezgheata si omogenizează.Compact si usor de utilizat, Baby Meal este perfect pentru creme delicioase si sosuri, pentru pireuri si supe. Are si functia de a încălzi laptele la o temperatură constantă de 80°C si vine la pachet cu 40 de retete pentru alimentatia copilului tau.

electrocasnice pentru parinti

Share.