Electrocasnice retro colorate

0

Sa ai o bucatarie la moda in zilele noastre inseamna sa ai electrocasnice retro colorate. Cat mai colorate: frigider rosu, cuptor verde sau masina de spalat galbena. Pentru ca nimeni nu se pune cu moda care se intoarce, producătorii s-au mobilizat si au in oferta lor un adevarat curcubeu de electrocasnice.

a9c14f5d72fb3536dc41afc775850c8e

Ce inseamna electrocasnice retro colorate? Puteti gasi acum frigidere, blendere, prăjitoare de pâine, vase de cafea, ceainice, cani inspirate de anii 50’. Există o varietate de finisaje si culori, cum ar fi rosu, albastru, roz și galben. O bucatarie cat mai vesela este si o sursa de inspiratie, de energie si de buna dispozitie. Preturile e adevarat, sunt un pic mai mari, dar culorile fac toti banii.

electrocasnice retro colorate

Unele dintre cele mai “rasfatate” electrocasnice din punct de vedere coloristic sunt frigiderele. Desi designul este unul retro, ele nu sunt lipsite de performanțele de ultima ora.

images

Gama de frigidere Smeg de inspiratie anii 50’ prezinta mini-frigiderul Fab 5, plin de personalitate, farmec retro dar si trasaturi performante. Fab 5 are doar 73 cm înălțime și 40 cm adâncime si este ideal pentru o varietate de bucatarii. Cu greutatea sa scazuta de 17.5 kg, poate fi deplasat oriunde foarte usor. Mic la stat, dar inalt la…frumusete, Smeg este disponibil în culori diferite: crem, negru, portocaliu, rosu si jack union – pentru a se potrivi armonios cu orice stil.

images (1)

Pentru cei care isi doresc un model mare si colorat, va recomandam un model american, extrem de apreciat Genesis Steel. Acesta are o capacitate de 603 litri si este confectionat din otel inoxidabil. Este dotat cu un dublu ventilator pentru circulatia aerului, cu sistem de producere de gheata si cu un recipient special pentru apa.

electrocasnice retro colorate

Un alt brand cu frigidere “vesele” este Bompani. Compania italiana produce noi modele de frigidere colorate in fiecare an. Modelele din 2015 au clasa A ++ de economisire a energiei, rafturi din sticla, sertare transparente si iluminare cu LED.

electrocasnice retro colorate

Cand vine vorba de masini de spalat, Brandt semnaleaza aparitia unui nou model de mașina de spalat cu un design retro si culori pastelate. Inspiratia din anii 50’ si cele 4 culori pastel roz, albastru, verde și galben pai, fac din masina de spalat de 8 kg, o adevarata pata de culoare.

electrocasnice retro colorate

Aceste masini de spalat Brandt cochete vin evident cu cele mai bune functii: clatire copii, pentru o mai bună îndepărtare a petelor, functia Memo care stochează automat cel mai folosite programe. Are 1400 rotații / minut, programe intensive pentru mătase si lână.

electrocasnice retro colorate

Cand vine vorba despre electrocasnice retro colorate, AGA ne-a obisnuit cu un design uimitor si culori nebanuite! Masinile de gatit Aga sunt binecunoscute pentru designul lor oldies but goldies. Producătorul englez a vopsit in roz trei dintre modelele sale reprezentative: Aga City60, Aga Dual Control și Aga Total Control. Masinile Aga sunt din fonta, iar preturile pleaca de la 7000 de Euro si ajung pana la 14 000 de Euro.

electrocasnice retro colorate

Cea mai noua lansare care a aprins imaginatia bucatareselor din intreaga lume a fost AGA Rangemaster. Natasha Hamilton de la Kitten Atomic a creat un design cupcake și Chef Nick Nairn si-a celebrat rădăcinile sale scoțiene cu un aragaz Falcon tartan.

electrocasnice retro colorate

electrocasnice retro colorate

Emma Bridgewater, un cunoscut designer britanic, a votat pentru clasicele buline multi-colorate.

electrocasnice retro colorate

Share.