Noua mașină de spălat vase Electrolux ComfortLift – o super inovatie!

1

ComfortLift Electrolux este o aparitie in lumea masinilor de spalat vase si asta pentru ca este dotata cu un brat dublu articulat care permite sertarului inferior sa se ridice la aceeasi inaltime ca si sertarul de sus!

Cine are masina de spalat vase stie cat de greu este sa te apleci sa umpli cosul de jos cu cele mai grele vase. Ei, acum efortul suplimentar s-a terminat! Cu tehnologia ComfortLift Electrolux visul devine realitate!

ComfortLift Electrolux

Vorbim despre un sistem inteligent cu un braț articulat lateral, care permite, cu un gest simplu, prin apasarea unui maner, ridicarea coșului la aceeași înălțime ca și coșul superior. Specialistii Electrolux spun ca in felul acesta, utilizatorii unei astfel de masini de spalat vor economisi jumatate din timpul alocat in mod normal acestei activitati.

4

Asa cum era normal, Electrolux intergreaza cele mai bune tehnologii ale companiei in acest nou model: un sertar XXL cu capacitate de pana la 13 farfurii, afisajul care anunta cat mai dureaza ciclul de spalare; sistem de protecție pentru pahare, o clasa A +++ și un nivel de zgomot foarte redus de 39-42 dB, în funcție de program.

ComfortLift Electrolux

Electrolux afirmă că mașina de spălat vase ComfortLift va fi disponibila în aceasta toamna la prețul de 1100 €. Noul produs face parte din gama Electrolux pentru AEG – Mastery Range pentru bucatarie.

 

 

 

Share.