Elica Marie – transforma-ti casa in parfumerie!

0

Faimosul brand italian Elica prezintă noul său difuzor activ de parfum: Elica Marie. O cutie dreptunghiulară, frumos desenata, cu origini italiene, disponibila în 5 culori: gri, rosu, alb, albastru si negru.

elicamarie2

Pentru a vă bucura de o atmosferă parfumată, nimic mai simplu: introduceți în difuzor o capsula (din cele 10 arome disponibile), iar apoi atingeți logo-ul din față a dispozitivului care se transformă intr-un ventilator mic și liniștit. Aerul de admisie este suflat prin capsula și apoi difuzat în camera.

Elica Marie ofera 10 arome din extracte naturale si fara alcool. 5 dintre ele sunt special concepute pentru a neutraliza mirosurile din bucatarie. Aceasta colectie se numeste “Neutralyx” si reunește urmatoarele tipuri de parfum: Ierburi aromatice (salvie, cimbru, rozmarin), tomate și ardei (ardei rosu, cimbru, ghimbir), vin alb (struguri, kiwi), verbena și ceai verde (floare de portocal, lemn de cedru, ceai verde), citrice (mandarina). Celelalte 5 parfumuri se numesc ” Emoție” și sunt dedicate celorlalte camere ale casei: Kilimanjaro (feriga, lavanda, lamaie), Mont Blanc (floare de lotus), Chihlimbar (chihlimbar, lemn de cedru, bergamota), Lemn oriental (cedru, cuișoare, patchouli), Marie (tămâie, mușchi de stejar).  Fiecare capsulă are o durată de viață de o luna si este reincarcabila.

elicamarie3

Durata de încărcare completă a difuzorului Elica Marie este de o ora, iar autonomia de 12 ore. Are si telecomanda. Prețul de vânzare recomandat este 80 de Euro.

Share.