CM7500 – espressorul Miele cu funcție de detartrare automată

0

Espresso, Coffee, Long Coffee, Latte Macchiato, Cappuccino, Caffé Latte, Ristretto, Long Black, Caffe Americano, Café au Lait, Flat White, Espresso Macchiato și Cappuccino Italiano, dar si ceai negru, ceai verde, ceai de plante și ceai de fructe sunt acum la un buton distanta datorita espressorului freestanding CM7500 de la Miele.

CM7500 - espressorul Miele

Miele lansează pe piața din România espressorul freestanding CM7500 cu funcția Autodescale, cu ajutorul careia, espressorul poate să detartreze automat, după fiecare utilizare. Funcția crește astfel durata de viață a espressorului prin protecția împotriva depunerilor de calcar, reducându-se în acest mod și costurile de întreținere.

CM7500 - espressorul Miele

Espressoarele CM personalizează cafeaua, în funcție de preferințele fiecărui utilizator în parte: face doua sortimente de cafea in acelasi timp, poti sa faci pana la 8 cani de cafea sau ceai intr-o singura tura, iar aparatul detecteaza singur inaltimea cestii pentru a pozitiona perfect dispersorul. Produsele din aceasta gama au un design minimalist, iar afișajul C Touch intuitiv vine în ajutorul utilizatorului.

Pe langa cele 20 de tipuri de bauturi pe care poti sa le prepari cu ajutorul noului aparat, acesta poate incalzi apa si laptele sau poate prepara spuma de lapte.

Cu functia OneTouch for Two poti prepara două sortimente de cafea în același timp, la o simplă apăsare pe buton. Daca spuma de lapte perfectă devine realitate cu funcția Cappuccinatore, Double Shot ajută la crearea unui espresso puternic.

„Espressoarele din gama CM sunt ușor de utilizat și se integrează perfect în orice bucătărie, indiferent de mobilier, datorită designului lor minimalist, iar CM7500, vârful de gamă, este cel mai bun și util espressor pe care l-am adus în România în ultimii ani. Ne așteptăm ca noua gamă să fie foarte bine primită în rândul pasionaților de cafea și de ceaiuri, având în vedere faptul că oferă produse de calitate create pentru a economisi timp și efort”, declară Loredana Butnaru, Director de Vânzări, Miele România.

Share.