Essential: un telefon cu un design super minimalist

0

Andy Rubin, unul din creatorii Androidului, a plecat de la Google si a lucrat la acest mult asteptat telefon: Essential.

Essential are un look futurist cu un ecran ce se intinde de la un capat la celalalt, cu o mica creasta ce ii permite camerei frontale sa stea mandra in partea superioara a smartphone-ului.Essential

De la bun inceput Essential s-a focusat pe simplicitate si minimalism. Dupa cum spune si numele: doar partile esentiale si nimic mai mult. Este ceva ce Andy Rubin a sustinut cu tarie si anume ca nici nu isi doreste ca telefonul sa aiba logo-ul companiei pe el, ca sa nu mai vorbim de alte elemente de design care i-ar putea ingreuna look-ul.

Essential

Essential doreste sa fie un telefon cu un design modular, asta inseamna ca are cateva accesorii ce poti fi atasate cu ajutorul unor conectori magnetici, cum ar fi camera de 360 de grade pe care o puteti achizitiona separat la pretul de 50$.

Essential

Essential este realizat dintr-o combinatie de titaniu si ceramica facandu-l mai rezistent decat telefoanele rivale de pe piata. Telefonul este dotat cu un procesor Snapdragon 835, 4 GB de RAM, un spatiu de stocare de 128 GB si cu sistem de operare Android.

Telefonul este disponibil pentru pre-comanda in S.U.A. la pretul de 699 $.

Share.