Fever Scout si Thermobody te scapa de termometrul clasic!

0

Ca sa fii mai linistit atunci cand copilul tau este racit si febril, nu mai este nevoie sa-i iei temperatura din 10 in 10 min. cu termometrul clasic. Fever Scout si Thermobody sunt dispozitive care iti monitorizeaza in permanenta copilul si iti trimit informatiile si datele pe tableta sau pe telefon.

fever scout

Fever Scout monitorizeaza starea de sanatate a copilului fara sa mai ai nevoie de termometrul clasic. Parintii stiu ca uneori, sa folosesti termometrul cand copilul are febra, este o misiune imposibila.

fever scout

De accea, pentru confortul dvs si al copilului incercati Fever Scout, un dispozitiv care urmareste il monitorizeaza pe cel mic pe tot parcursul zilei si noptii. Fever Scout este realizat din silicon si poliuretan si foloseste baterii reincarcabile care pot dura si o saptamana.

fever scout

Dispozitivul se sincronizeaza cu telefonul mobil prin bluetooth si are o raza de actiune de 8 metri. Cu siguranta, cel mai interesant lucru este faptul ca nu arata ca un dispozitiv medical si este destinat tuturor copiilor, indiferent de varsta. Este o pernuta de silicon pe care o lipesti de corpul copilului. Costa aproximativ 60 de dolari.

La bebelusi, lucrurile sunt ceva mai complicate. Orice crestere a temperaturii te sperie si te face sa te alarmezi. Pentru a evita acest lucru, exista Thermobody, o linie de imbracaminte special creata pentru ei. Aceasta hainuta este capabila sa monitorizeze starea bebelusului si sa semnalizeze schimbarile de temperatura. Thermobody este confectionat din bumbac organic.

thermobody

Interesant este si dispozitivul de la Owlet  – un botosel care se pune in piciorul bebelusului, fara a-i crea disconfort. Botoselul se conecteaza prin Bluetooth la telefonul tau mobil si, in cazul in care ceva nu este in regula, vei primi notificari. Dispozitivul este capabil sa masoare ritmul cardiac, dar si nivelul de oxigen din sange. Pe timpul noptii, aparatul este dotat cu un sistem de alarma pentru a te avertiza in cazul in care detecteaza ceva suspect. Botoselul poate fi utilizat pentru bebelusii de pana la 18 luni si a fost creat pe trei marimi. Pretul dispozitivului ajunge la 249 de dolari, pret in care este inclusa si alarma de noptiera.

Cu ajutorul acestor dispozitive noptile tale vor fi mai linistite, iar vizitele la medic nu vor mai fi atat de dese!

Share.