Free Electric – bicicleta-generator

0

Free Electric  – bicicleta-generator. O metoda inedita de a economisi curent electric. A beneficia de electricitate gratuita acasa este un vis pe care multi il avem. Cele doua alternative ale curentului electric, energia eoliana si cea solara sunt destul de costisitoare si nu pot fi amplasate oriunde.

Cu toate acestea, Free Electric este bicicleta-generator care te ajuta sa produci energie electrica pentru intreaga casa in timp ce faci exercitii fizice. Primele prototipuri ale acesteia au fost realizate acum trei ani, insa numai acum sunt gata sa fie folosite.

Free Electric utilizeaza un mecanism extrem de simplu de montat, reparat sau pastrat. Acesta a fost special conceput pentru ca oricine sa poata beneficia de avantajele sale. Bicicleta este compusa din greutati, un generator si o baterie unde se stocheaza toata energia pe care o depui in timp ce pedalezi.

Cei de la Bilions in Charge nu au specificat exact cata putere poti genera, insa doar o ora este suficienta pentru a folosi energia pe care o produci pedaland, in acelasi timp, pentru 24 de becuri, un ventilator, un telefon si o tableta.

Free Electric ar trebui sa apara in martie 2016. Un model va fi realizat din material mai putin costisitoar si va avea pretul de 250 de dolari. Acesta va fi destinat persoanelor din zonele in care nu exista energie electrica.

Cel de-al doilea model, va fi confectionat din materiale mai scumpe si va costa aproximativ 1.200 de dolari.

Share.