Frigider cu functii speciale pentru vara? Da, frigiderul Miele cu programe de vacanta si de petrecere

0

Cel mai vandut frigider Miele din acest sezon este modelul vedeta al verii 2017: ΚFN 29683. Acesta are un design exterior modern cu front de sticla si cu manere ascunse ce ii permit atat o integrare usoara in bucataria dvs. cat si o curatare facila.

Frigiderul Miele ΚFN 29683 impresioneaza prin design-ul exterior minimalist, cu unghiuri stricte si fara manere.  Acesta este disponibil in doua variante: cu front de sticla alb-stralucitor sau negru obsidian.

frigiderul Miele KFN 29683frigiderul Miele KFN 29683

Functia fara blocare la redeschidere Click2Open a frigiderului Miele ΚFN 29683 va  permite sa deschideti si sa inchideti usa frigiderului de cate ori doriti iar fructele si legumele dvs vor fi mentinute proaspete pentru un timp indelungat in sectiunea Perfect Fresh.

Frigiderul Miele vedeta este inclus in generatia K20.000 si este eficient energetic, facand parte din categoria de consum energetic  A++ si este dotat cu programe speciale pentru utilizarea optima a aparatelor pe timpul verii:

  • Programul de vacanta (regim Holiday) permite reducerea consumului de energie in timpul perioadelor indelungate de absenta, prevenind totodata emanarea mirosurilor neplacute si formarea mucegaiului.
  • In programul pentru petrecere (regim Party), toate temperaturile sunt reglate la capacitate maxima de refrigerare, oferind astfel posibilitatea de racire rapida a bauturilor si mancarurilor.
  • Cu timer-ul QuickCool este prevenita inghetarea bauturilor si craparea recipientelor în care acestea sunt depozitate, utilizatorul fiind atentionat de acest pericol.

De asemenea frigiderele beneficiaza de regimul de functionare Sabat, in care toate comenzile sunt oprite.

Share.