Frigidere mici vs frigidere americane

0

Au devenit atat de inteligente si de frumoase, incat mai nou frigiderele sunt considerate adevarate obiecte de mobilier și de design. Echipate cu ecrane, radio, masini de gheață, mini-crame pentru vinuri, frigiderele au devenit maestrii hi-tech ai casei. Cat de mare trebuie sa fie insa frigiderul pe care il alegi pentru bucataria ta? Un lucru e sigur cand vine vorba despre frigiderele de ultima generatie: mici sau mari, ele sunt la fel de destepte.

Daca esti singur, un frigider mic va fi intotdeauna de ajuns pentru o sticla de vin si ceva ciocolata…Avantajele acestor frigidere mici sunt usoara pozitionare, datorita spatiului mic pe care il ocupa si pretul rezonabil. Aproape fiecare brand mare oferă, alături de frigiderele tradiționale din catalog și versiuni mai mici.

De exemplu, ARG913A+ de la Whirlpool. Are o inaltime de 82 cm. Are si congelator si un volum de 114l.

frigider mic

K 9123 Ui de la Miele are o suprafață de refrigerare de 119 l, un raft de legume și un sertar pentru sticle introdus în ușă. În ceea ce privește consumul de energie, frigiderul de la MIELE se încadrează în clasa de eficiență energetică A ++, cu un consum de 0,25 kWh / 24 de ore.

frigider mic

Frigiderul american sau side by side este un concept care iti permite sa te bucuri de mai mult spatiu pentru depozitarea alimentelor. Acest model castiga din ce in ce mai multa popularitate. Este ideal pentru familiile numeroase sau pentru apartamentele sau casele in care locuiesc mai multe persoane cu chirie. In partea inferioara, de obicei, este amplasat un congelator. Acesta are dimensiuni mai mari fata de un congelator de la un frigider obisnuit, astfel ca poti depozita mai multe alimente. Cu ajutorul acestui frigider poti mentine mai usor ordinea si poti gestiona asa cum trebuie tot ceea ce ai cumparat. Atunci cand alegi un frigider american, acesta ar trebui sa fie dotat si cu un panou de control exterior care functioneaza prin intermediul unui sistem de tip touch screen. Cu ajutorul acestuia poti realiza toate setarile necesare frigiderului, mai ales cele legate de temperatura. De asemenea, este foarte util sa aiba un dozator pentru apa rece si un aparat pentru gheata.

frigider american

LG GMM916NSHV este un frigider congelator in 5 usi cu o capacitate masiva de refrigerare și congelare. Oferă acces instantaneu la alimentele din frigider doar prin apasarea unui buton, are rafturi pliante și buzunare pentru spațiu suplimentar. O tehnologie unica care îmbunătățește designul frigiderului și reduce schimbul de aer cald cu mediul exterior.

frigider american

Samsung Seria 9000 – Un frigider cu patru usi si 4 compartimente separate. Fiecare membru al familiei poate avea frigiderul propriu pe care si-l poate seta la temperatura dorita.

frigider americanSiemens Side by Side – frigiderul care are un compartiment special FreshProtectBox unde poti regla temperatura independent, la 4 °, 2 ° sau 0 °, ideal pentru fructe, legume, produse lactate, pește sau carne.

frigider american

Share.