Frigiderul LG SIGNATURE

0

Frigiderul LG SIGNATURE este rezultatul unei abordări cu totul noi. Ca urmare a spiritului inovator, LG a adăugat la mult premiatul design de tip Door-in-Door™ caracteristica Knock-on.

Frigiderul LG SIGNATURE

DE asemnea functia Door-in-door la frigiderul LG Signature face compartimentul opac Door-in-door™ să devină transparent cu o simplă atingere.

Frigiderul LG SIGNATURE

Suprafața transparentă permite clienților să privească în interiorul frigiderului fără să deschidă ușa, oferind o economie semnificativă de energie prin limitarea pierderii de aer rece.

Frigiderul LG SIGNATURE

Și mai inovatoare este noua caracteristică de deschidere automată a ușilor, Auto Open Door, care deschide automat ușa atunci când te apropii de frigider, pentru a permite un acces rapid și ușor, chiar dacă brațele tale sunt pline de alimente.

Frigiderul LG SIGNATURE este alimentat de compresorul linear invertor LG, care reglează automat capacitatea de răcire, bazat pe condițiile de încărcare, generând mai puțină frecare în interiorul frigiderului, datorită designului său unic. În plus, are o garanție de 10 ani.

 

Share.