Valiza-scuter? Gadgeturi inovatoare la care nici nu te-ai gandit!

0

Gadgeturi inovatoare la care nici nu te-ai gandit, dar care iti fac viata mult mai usoara! Lenea este cea care “obliga” cercetatorii si oamenii de stiinta sa creeze cat mai multe gadgeturi pentru ca efortul pe care il depunem sa fie din ce in ce mai redus. Toate aceste jucarii ne fac viata mai usoara, atat timp cat nu ne lasam asistati si la “mana” lor!

 

cutit unt

Cutitul termic. Acest cutit te ajuta in special in diminetile in care te super grabesti. De ce? Pentru ca se incalzeste ca tu sa poti sa ungi untul mai usor pe paine. In felul acesta nu trebuie sa mai astepti minute bune inainte de savura o felie de paine prajita cu unt.

tablete

Tabletele pentru racire. Daca ai musafiri la cina, insa nu ai apucat sa pui gheata la congelator pentru racirea bauturilor, de acum incolo nu va mai fi o problema. Tabletele pentru racire sunt realizate din otel inoxidabil solid, material care este folosit si pentru instrumentele medicale si stomatologice, precum si pentru ustensilele de bucatarie.

cuburi gheata

Bile termice. Daca pentru zilele calduroase nu trebuie sa ne mai facem probleme, pentru ca exista tot felul de dispozitive sa racim mancarea sau bauturile, iata ca si pentru iarna avem o alternativa. Aceste bilute iti incalzesc bautura, supa sau orice mancare lichida pe care tu vrei sa o mananci calda.

balansoar

Balansoar inteligent. Daca tehnologia a invadat deja orice domeniu, este si randul balansoarelor. Acest tip de balansoar iti da posibilitatea sa iti incarci tableta sau telefonul. Compania elvetiana Micasa Lab ofera clientilor varianta de a-si incarca gadget-urile intr-un mod ecologic, folosind miscarile balansoarului. Telefonul se incarca 100% in trei ore.

valizavaliza

Scuterul-valiza. Acest scuter electric este perfect pentru momentele in care te deplasezi pe o distanta nu foarte mare de casa. Poate atinge viteza maxima de 45 de km pe ora, si se poate transforma intr-o veritabila valiza cu o greutate de 25 de kg, in momentul in care ajungi la destinatie.

ochelari

Masca de somn care iti controleaza visele. Daca ai probleme cu somnul si nu te poi odihni asa cum e recomandat, ai putea sa incerci noua masca ce iti poate controla visele. In interiorul acesteia exista diode emitatoare de lumina ce creeaza modele in fata ochilor tai.

cutie dulciuri

Cutie de prajituri inteligenta. Aceasta cutie este ideala pentru dependentii de dulciuri care vor totusi sa slabeasca. Recipientul are timer, si nu se deschide decat dupa o anumita perioada de timp. In acest fel, vei invata sa rezisti tentatiei care te ademeneste de fiecare data.

 

 

Share.