Gadgeturi cadou pentru 1 Iunie

0

Care sunt cele mai potrivite gadgeturi cadou pentru 1 Iunie? Copiii sunt cei mai fascinati de gadgeturi si ei sunt si cei care, probabil, le manevreaza cel mai bine. In fiecare an, apar jucarii tot mai tehnologizate si mai avansate din acest punct de vedere.

Marvin’s i-Magic Interactive Box of Tricks este un joc dedicat, in special fetelor, dar nici baietii nu se lasa mai prejos. Jocul va arata 50 de trucuri care se pot face cu ajutorul cartilor de joc. Noutatea vine insa de la faptul ca aceste trucuri sunt realizate cu ajutorul smartphone-ului. Pretul este de aproximativ 15 euro.

Marvin’s i-Magic Interactive Box of Tricks

Meccanoid G15 KS de la Meccano este un robot care poate inlocui cu succes un prieten cu care copilul poate face glume, se poate distra, poate dansa si ii poate asculta toate comenziile. Pretul la care il poti gasi este de aproximativ 250 de euro.

Meccanoid G15 KS from Meccano

Homido VR ofera posibilitatea unei vizionari de filme in rezolutie 3D iar experienta stereoscopica a binoclului te transpune intr-o alta realitate. Pretul pentru acest gadget este de 49 de euro.

Homido VR

Real FX Racing este o masina teleghidata inteligenta de care, cu siguranta, copilul tau se va bucura la nesfarsit. Aceasta este la un alt nivel de performanta fata de celalalte jucarii din aceasta gama. Pretul ei este de 69 de euro.Real FX Racing

DIY speaker kit este un program care il ajuta pe cel mic sa realizeze singur propriul speaker. Pretul este de 26 de euro.DIY speaker kit

 

Share.