Gadgeturi pentru animalele de companie !

0

Gadgeturi pentru animalele de companie? Da! Daca avem aplicatii si “jucarii” pentru orice pe lumea asta, de ce nu ne-am folosi de ele si pentru animalele noastre de companie? Lesa dubla, camera mobila, kit de prim ajutor, zgarda cu GPS, cam tot ce-ti trebuie ca relatia voastra sa fie perfecta!

Eyenimal Pet Camera este o micuta camera care se aplica pe zgarda animalului si cu ajutorul careia poti vedea totul din perspectiva lui. Aceasta are o memorie de 4 GB si o greutate de doar 35 de grame. Camera este iti da posibilitatea sa urmaresti tot ce face cainele tau sau …vecinii tai.

Fitbark este gadgetul care te tine la curent cu activitatile fizice ale cainelui tau. De asemenea, patrupedul tau poate beneficia si de un program special de exercitii pentru a nu-si iesi din forma. Monitorizarea se poate realiza chiar si atunci cand esti plecat din oras mai multe zile. Dispozitivul iti trimite toate informatiile pe telefonul mobil.

PawTrax Pet Tracker este un dispozitiv care foloseste un GPS pentru localizare. In momentul in care nu stii unde este cainele tau, vei primi un SMS cu ajutorul caruia iti vei vizualiza patrupedul pe Google Maps.

WigzI Tangle Free Dual Dog Leash este o lesa care are doua capete pentru ca tu sa iti poti plimba cei doi caini in acelasi timp. Cele doua fire nu se vor intersecta niciodata, indiferent de miscarile pe care le vor face patrupezii, datorita unui sistem de rotire. In acest mod, poti avea control asupra amandurora, fara a le confunda lesele deoarece acestea sunt colorate diferit.

Pet First Aid este dispozitivul care este gata sa te ajute sa faci fata oricarei situatii neplacute. In situatiile de urgenta, aplicatia iti trimite instructiuni pas cu pas pentru ca animalul tau sa nu mai aiba probleme. Pet First Aid te indruma in momentul in care patrupedul a suferit un accident de masina, a facut intoxicatie sau alte situatii care necesita primul ajutor.

 

Share.