Gadgeturi pentru lenesi

0

Gadgeturi pentru lenesi? Da, ne place sau nu sa recunoastem, lenea este unul dintre motivele importante pentru care apar pe piata atat de multe gadgeturi cel putin…ciudate :)) Daca nu va este lene sa cititi, iata o lista cu cele mai “haioase” gadgeturi pentru lenesi!

Gadgeturi lenesi

Windoro este robotul care te ajuta sa cureti ferestrele fara ca tu sa te obosesti. Functioneaza cu ajutorul unei forte magnetice si spala geamurile rapid si cu blandete, dar are un pret de 499 de euro.

Gadgeturi lenesi

QuickZip este un fermoar care are la baza un sistem extrem de simplu: doi magneti, atasati de o parte si de alta a fermoarului. Firma americana de haine, Under Armour, a preluat deja ideea inginerului.

Gadgeturi lenesi

Roomba este un aspirator pe care trebuie doar sa il pornesti si sa te asezi confortabil pe canapea si sa iti savurezi cafeaua. Robotul face toata treaba in locul tau fiind dotat cu o tehnologie ultra-moderna.

Gadgeturi lenesi

Hop! este valiza care se misca singura si care te va urmari precum un caine credincios pe oriunde mergi. Valiza independenta foloseste un sistem bazat pe trei senzori integrati care au rolul de a localiza pozitia ta. In cazul in care Hop! se pierde, tu vei fi avertizat prin intermediul telefonului mobil.

Gadgeturi lenesi

Auto Mee S este dispozitivul care iti curata ecranul smartphone-ului si al tabletei in 4 minute, respectiv 8 minute. Acesta a fost creat de compania japoneza de jucarii Takara Tomy si poate fi gasit in mai multe variante de culoare: portocaliu, albastru, rosu si alb. Pret: 15 euro.

Gadgeturi lenesi

Clicker este o telecomanda special creata pentru barbati. Cu totii stim ca meciurile de fotbal sunt cruciale pentru ei. Asa ca, drumul pana la bucatarie pentru a deschide o stilca de bere este adesea prea lung. Totul este acum mai simplu cu aceasta telecomanda care are propriul dispozitiv de deschis sticle. Pret: aproximativ 20 de euro.

Gadgeturi lenesi

Ostrich Pillow este ideala pentru a dormi…oriunde. Atunci cand esti in perioada examenelor si oboseala este de neevitat, aceasta perna este perfecta pentru a te odihni chiar si in locuri publice. Pret: aproximativ 25 de euro.

Gadgeturi lenesi

Carafa de vin “Unul pentru toti, si toti pentru unul” este perfecta pentru o cina cu prietenii. Cu ajutorul ei poti turna vin in 4 pahare simultan, rapid si eficient, fara a te gandi ca poti sa murdaresti fata de masa. Pret: 480 de euro.

Gadgeturi lenesi

Samsung T9000 este un frigider inteligent cu ecran tactil incorporat si cu posibilitatea de a fi conectat la Wi-Fi. Cu ajutorul unei aplicatii, poti verifica ce ai in frigider, chiar daca nu esti in fata lui. De asemenea, in cazul in care un aliment este pe punctul de a expira, frigiderul va trimite o notificare. Pret: aproximativ 3.000 de euro.

Gadgeturi lenesi

Stirring Mug este cana inteligenta care iti amesteca ceaiul sau cafeaua singura. Totul este posibil doar prin apasarea unui simplu buton de pe maner. Pret: aproximativ 20 de euro.

 

Share.