Gadget-uri pentru pasionatii de sporturi extreme

0

Adrenalina ii face pe pasionati sa incerce cat mai multe lucruri noi si sa experimenteze cat mai mult. Noi va propunem o lista cu gadget-uri care au fost create special pentru iubitorii de aventura si de situatii limita.

Trace este un dispozitiv dedicat practicantilor de skateboarding, surfing, snownoarding sau ski. Acesta iti urmareste miscarile, viteza si iti ofera informatii suplimentare legate de fiecare “truc” pe care il faci. Aparatul este compus din doua parti: una care se ataseaza de placa sau de casca si cealalta care se conecteaza la telefonul tau mobil iar tu trebuie sa accesezi serviciile ActiveReplay. Datele pe care le primesti pe telefon pot fi vizualizate sub forma de grafice sau diagrame iar tu le poti face publice chiar si pe retelele sociale pentru ca prietenii tai sa iti aprecieze talentul.

Smart eBike este o bicicleta electrica hibrida ce combina forta umana cu puterea unui motor electric. Aceasta bicicleta este perfecta pentru practicantii de sporturi extreme, avand in vedere faptul ca poate atinge viteza de aproximativ 100 de km pe ora. De asemenea, te ajuta sa urci cu usurinta dealuri si coline sau sa parcurgi  un traseu cu relief accidentat.

Celestron Elements Firecel este de mare ajutor pentru skiori deoarece te ajuta sa iti incalzesti mainile in momentul in care iti este frig sau iti lumineaza calea in cazul in care te-ai indepartat de partie si nu ai vizibilitate. De asemenea, iti ofera posibilitatea de a-ti incarca telefonul mobil pentru a putea comunica cu cei de la baza partiei.

All-Terrain Mountain Boards sunt acele skateboard-uri care pot fi folosite si pe terenurile accidentate, nu numai pe trotuar asfaltat. Acestea iti ofera un plus de adrenalina si un traseu mult mai antrenant. Acestea sunt echipate cu un excelent sistem de franare dar si cu o curea pentru picioare pentru protectia ta.

Oakely Airwave 1.5 Snow Goggle sunt ochelarii iubitorilor de snowboarding. Acestia au in componenta un display mic pe care sunt afisate informatii utile cu privire la viteza, altitudinea la care te afli, pot fi afisate chiar mesajele de pe telefonul mobil, dar si localizarea prietenilor tai.

 

 

Share.