Primul termostat inteligent de la Microsoft asistat prin comenzi vocale de Cortana

0

Microsoft ne-a dezvaluit lansarea unui termostat inteligent numit GLAS printr-un filmulet difuzat de curand pe YouTube.

Construit de compania Johnson Controls, compania care a inventat primul termostat electric de camera, GLAS ar fi primul termostat inteligent Microsoft si suntem sinceri cand zicem ca arata promitator. Termostatul este acompaniat de asistentul digital Microsoft Cortana ce poate primi comenzi vocale.

GLAS este dotat cu senzori asa ca va simte prezenta intr-o camera si ajusteaza setarile in functie de asta. Monitorizeaza calitatea aerului din interior si exterior si va ofera informatii legate de consumul de energie si obiceiurile dvs. De asemenea va puteti verifica si actualiza calendarul cu ajutorul termostatului Microsoft.

GLAS

Informatiile sunt afisate pe un ecran tactil translucid si puteti vorbi direct cu un GLAS montat pe perete, emitand comenzi vocale catre Cortana.

Videoclipul companiei Microsoft sugereaza ca termostatul este destinat locuintelor, afacerilor, si aproape oriunde va imaginati ca ar fi nevoie de control atmosferic inteligent.

Inca nu stim cand exact va fi lansat termostatul si nici cat va costa, un purtator de cuvant al companiei Johnson Controls a declarat ca mai multe detalii despre lansare vor fi anuntate in cursul acestui an.

Share.