Bright Grill – faci gratarul de pe telefon!

0

Un gratar bun nu depinde doar de aptitudinile tale de bucatar, ci mai ales de ustensilele pe care le folosesti. Cu Bright Grill nu mai poti arde carnea, totul e controlat prin telefon!

bright 1

Venirea verii inseamna, automat, deschiderea sezonului gratarelor. De aceea, trebuie sa te echipezi corespunzator pentru a primi aprecierile de la prieteni si familie. Ce poate fi mai placut decat sa te relaxezi la un picnic, in timp ce mancarea se prepara singura? Poti profita si te poti distra cu familia sau prieteni,  iar gustarea va avea grija sa se ridice la asteptarile tuturor.

bright

Bright Grill a fost special conceput pentru a fi utilizat cu usurinta si in spatii inchise si mai mici, cum ar fi apartamentele. Platforma sa inteligenta este dotata cu senzori de temperatura, Wi-Fi, Bluetooth si procesor. Aceasta se sincronizeaza cu iOS, Android si Pebble, dand posibilitatea unui control de la distanta. Poti regla direct de pe telefon temperatura, timpul prepararii, precum si aprinderea sau stingerea grill-ului.

bright2

Bright Grill poate fi folosit si pe post de ajutor de bucatar. Astfel, poti introduce reteta preferata iar aparatul iti reda instructiunile si iti seteaza temperatura, anuntandu-te in momentul in care mancarea este gata. De asemenea, are si o optiune prin care temperatura poate fi blocata pentru a tine mancarea calda pana cand familia se aseaza la masa.

Poate fi folosit fara probleme si in aer liber, tot ce trebuie sa faceti este sa va asigurati ca aveti o sursa de Internet prin apropiere. Bright Grill este disponibil la pretul de 149 de dolari.

Inovatiile cand vine vorba despre gratar nu se opresc aici. iGrill2 este un termometru inteligent. Atunci cand sunteti cu prietenii la o mica petrecere, in curte, puteti monitoriza temperatura preparatelor de pe gratar pentru a pregati carnea exact asa cum este recomandat.

igrill

Acest termometru se conecteaza prin Bluetooth, iar durata de viata a bateriei este de 200 de ore.

Iata cum functioneaza, in video-ul de mai jos:

 

 

Share.