Grundig, noua generație de tehnologii și produse pentru un viitor sustenabil

0

Grundig, anunță inovații sustenabile proiectate pentru a oferi experiențe memorabile și continuă astfel povestea despre succesul în inovație și design începută acum mai bine de 70 de ani.

Grundig

HotAero Pro și SenseSteam Pro – tehnologii pentru mâncăruri gourmet pregătite acasă

Noua serie de cuptoare încorporabile Grundig va veni cu tehnologiile HotAero Pro și SenseSteam, care gestionează perfect aerul cald și aburul pentru o experiență inedită de gătit, cu rezultate desăvârșite.

Interiorul cuptorului va fi îmbunătățit prin circulația aerului care folosește tehnologia revoluționară HotAero Pro pentru a găti mese delicioase, fie că vorbim de preparate rumene sau pufoase, carne gătită cu grijă sau legume crocante, totul cu un consum redus de energie.

Funcția automată de gătit va oferi consumatorilor posibilitatea de a selecta o gamă de feluri de mâncare pre-programate, iar ventilatorul bi-direcțional se va adapta, în funcție de rețetă și greutate, în timp ce rotația și viteza ventilatorului se vor schimba pentru rezultate desăvârșite.

Grație tehnologiei SenseSteam Pro, nivelul de abur din interiorul cuptorului va fi controlat în timpul preparării, pentru a asigura o gătire optimă în fiecare minut. SenseSteam Pro funcționează pe baza combinării și analizării informațiilor de la mai mulți senzori ai cuptorului pentru a menține un nivel potrivit în interiorul cuptorului, fie că pregătim legume sau carne.

Tehnologia Meat Optimize Pro va măsura temperatura din interiorul preparatelor pe bază de carne din patru puncte diferite pentru a determina cât mai precis stadiul în care se află.

Pentru a oferi o experiență de gătit cât mai plăcută, cuptoarele vor veni cu un interior ușor de curățat, touch control TFT LCD de 5,7 inch, instrucțiuni exacte de gătire, rețete automate și conectivitate, dar și tehnologiile Divide & Cook și Multi-Taste.

Grundig

Induction Air System® – design minimalist, rezultate superioare

Noua inovație Induction Air System® de la Grundig este perfectă pentru economisirea spațiului, combinând funcțiile a două electrocasnice într-un singur produs. Poziționat în centrul plitelor, sistemul de ventilație asigură o experiență a gătitului mult mai bună, incorporând hota în interiorul său.

În plus, Induction Air System® are un nivel de zgomot scăzut și este echipat cu filtre de carbon care sunt regenerabile și au o durată de utilizare mult mai crescută.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share.

Comments are closed.