Grundig o gamă nouă de electrocasnice, alături de Chef MASSIMO BOTTURA

0

GRUNDIG ANUNȚĂ PARTENERIATUL GLOBAL CU RENUMITUL CHEF MASSIMO BOTTURA ȘI LANSEAZĂ NOI PRODUSE CU TEHNOLOGII INOVATOARE

Grundig

Chef-ul și deținătorul Osteria Francescana, recunoscut drept unul dintre cele mai influente genii creative ale lumii de către New York Times, își va folosi experiența vastă în domeniul gastronomiei și al artei pentru a dezvolta alături de Grundig o gamă nouă de electrocasnice. Noile produse vor integra tehnologii inovatoare și designul rafinat specific brandului Grundig, urmând să fie lansate la finalul acestui an.

Grundig

În același timp, Grundig a prezentat și o serie de produse cu design special și tehnologii inovatoare în cadrul expoziției EuroCucina, care are loc în perioada 17-22 aprilie la Milano.

Dintre acestea, menționăm cuptorul Gourmet Chef™, plita cu inducție FlexiSmart™, gama de combine frigorifice încorporabile cu design profesional, gama premium de hote încorporabile sau mașina de spălat vase cu sistemul Corner Wash™. În plus, Grundig a anunțat și Hub-ul care integrează tehnologia Virtual User Experience (VUX), precum și aplicația HomeWhiz® și parteneriatul cu gigantul Amazon.

Cuptorul Gourmet Chef™ este echipat cu tehnologii și senzori care permit controlarea precisă a temperaturii de gătire și a umidității, pentru rezultate excelente de fiecare dată. Cuptorul integrează și o cameră, și este prevăzut cu un sistem de autocurățare pe bază de apă și abur de înaltă presiune. Consumatorii au la dispoziție și idei de rețete propuse de chefi profesioniști, dar și 75 de programe automate pentru pregătirea facilă a unor feluri de mâncare.

Plita cu inducție FlexiSmart™ cu suprafață din sticlă ceramică și touchscreen TFT le oferă consumatorilor acces la un meniu de gătire automată, cu o gamă variată de rețete și ghiduri de pregătire pas cu pas. Senzorii de temperatură integrați previn accidentele precum arderea mâncării sau mâncarea dată în foc. În plus, plita este recunoscută ca fiind prima plită cu inducție la nivel global care este adaptată special tehnicii de gătit sous-vide.

Combinele frigorifice încorporabile cu design profesional Grundig si interior de inox, sunt echipate cu tehnologia CustomFresh+ și au compartimente speciale cu temperatură ajustabilă, dar și un răcitor de vinuri integrat.

Gama premium de hote încorporabile folosește un sistem unic de inducție a aerului, soluții de ventilație excepționale, certificate în clasa A de calitate a sunetului, având și un consum redus de energie (clasa A+).

Mașina de spălat vase cu sistemul Corner Wash™ asigură o curățare impecabilă a vaselor, datorită brațului cu 3 direcții de distribuire a apei, dar și a duzelor speciale. Tehnologia IonFresh elimină rapid și sigur mirosurile nedorite, fără a utiliza substanțe chimice sau gaze toxice.

Hub-ul Grundig care integrează tehnologia Virtual User Experience (VUX) este gândit pentru a revoluționa modul în care sunt organizate bucătăriile. Relansat în 2017 pentru a include tehnologii de ultimă oră, sistemul transformă un blat normal de bucătărie într-un panou de control pentru electrocasnicele din bucătărie, prin proiectorul integrat în hotă. De asemenea, sistemul elimină necesitatea butoanelor de control, pentru o curățare ușoară și un aspect minimalist. Noua generație a Hub-ului VUX are o interfață mai luminoasă cu o rezoluție mai mare, hotă ascunsă cu inducție, mai multe zone de gătit și permite controlul wireless al electrocasnicelor mici de bucătărie.

 

 

 

 

 

 

Share.

Comments are closed.