Haier Duo Dry spala si usuca in acelasi timp!

1

Haier Duo Dry este prima mașină de spălat din lume care poate sa spele si sa usuce hainele simultan. Dispune de două tambururi, acest lucru ajutandu-va să câștigati timp și sa economisiti energie.

Haier Duo Dry: soluția salvatoare pentru situatii neprevazute  

Intr-o familie se spala, in medie, cam de 220 de ori pe an, ceea ce inseamna mai mult de 330 de ore de curatare. Pentru a simplifica sarcina plictisitoare de a spala rufele, inovatorul tambur dublu proiectat de Haier a fost lansat anul trecut pentru a ajuta utilizatorii să economisească timp, bani si energie, fără a fi nevoie să aștepte între diferite cicluri de spalare. Tamburul mai mare poate fi comutat direct pe modul de uscare (detine o capacitate de până la 4 kg), si astfel puteti spala si usca rufele în același timp. HAIER Duo Dry are 60cm latime, o dimensiune standard, potrivită pentru majoritatea caselor.  Haier Duo Dry

Durabilitate, Economie & Silentiozitate  

Până la 12 kg de rufe pot fi spălate simultan (tamburul superior: 4 kg; tambur inferior: 8 kg), cu o gamă largă de programe (tamburul superior: 13 programe; tambur inferior: 20 de programe). În plus, Haier Duo Dry este echipat cu:

  • Două motoare conectate direct la fiecare tambur, cu o garanție pe viață pe fiecare motor, astfel asigurând mai puțin zgomot și vibrații.
  • Sistemul integrat de tehnologie “Smart Opening”, care deschide automat ușile după fiecare ciclu de spălare
  • “Pillow Drum”, o captuseala speciala, conceputa pentru a proteja cele mai delicate țesături
  • “Smart dual Spray”, pentru indepartarea petelor si a pufului de pe haine
  • “Anti-bacterian Tratament” (ABT) elimina si impiedica dezvoltarea bacteriile în sertarul pentru detergent sau garnitură

Haier Duo Dry

O interfață intuitivă 

Masina de spalat Haier Duo Dry este foarte usor de utilizat cu ajutorul ecranului tactil. Echipata cu Wi-Fi, utilizatorii pot controla aparatul Duo Dry si de pe dispozitivele mobile.

Haier Duo Dry

Alte caracteristici Haier Duo Dry: HWD120-B1558:

  • Consum de energie: B
  • Nivelul de zgomot: 58 dB / 70 dB
  • 2 motoare Direct Motion fiecare cu o garanție pe viață
  • Capacitate: 12 kg (tambur superior: 4 kg, tambur inferior: 8 kg)

Share.