Haier Fresher Techs: un sistem revolutionar de racire a alimentelor

1

Brandul Haier dezvaluie o serie de tehnologii de ultimă oră privind pastrarea prospetimii alimentelor pe o perioada lunga de timp. Haier Fresher Techs constă intr-un sistem revoluționar de tehnologii de răcire conceput pentru a mentine prospețimea produselor alimentare, aroma si calitatea nutritivă.

Fresher Pad este o placă de aluminiu detașabila, amplasata în congelator, cu un sistem unic de răcire integrat, care accelerează procesul de congelare de trei ori mai repede. Acest lucru ajută la mai buna păstrarea a aspectului și aromei alimentelor congelate.

Haier Fresher Techs

Fresher Sensors sunt senzorii inteligenti amplasati pe fiecare raft al frigiderului, pentru a detecta instantaneu schimbările de temperatură în scopul de a distribui aerul rece in anumite zone. Acest lucru ajută la reducerea fluctuațiilor de temperatură cauzate de frecventa deschidere a ușii de frigider. Timpul de păstrare a alimentelor proaspete este imbunatatit cu 20%, și consumul de energie cu până la 12%.

Haier Fresher Techs

Fresher Zone consta intr-un compartiment controlat separat care poate funcționa ca un frigider sau ca un congelator, în funcție de obiceiurile alimentare ale utilizatorului. La atingerea unui buton, temperatura poate fi reglată între -3 ° C până la + 5 ° C, în scopul de a stoca diferite tipuri de alimente (pește, carne, deserturi, legume) la temperatura ideala.

Haier Fresher Techs

In plus, Dry&Humidity Zone, ofera conditii optime de depozitare a fructelor și legumelor, cat si a produselor lactate, carne sau fructe de mare. O membrană din fibre vegetale este utilizată pentru a menține o umiditate de peste 90%, procent ideal pentru majoritatea fructelor și legumelor. Acest lucru asigură o extindere a duratei de depozitare între 3 si 7 zile. Celalalt compartiment cu zona uscata este perfect pentru depozitarea cărnii și a peștelui, menținand o rată de umiditate mai mică de 45%.

Haier Fresher Techs

Instant Cool Zone este o inovație a brandului Haier, proiectata pentru a obține rapid băuturi reci.

Tehnologia ABT (anti-bacterian technology) patentata de Haier, previne formarea bacteriilor in frigider, prin utilizarea de iluminare UV. Acest lucru asigură faptul că produsele alimentare se păstrează proaspete mai mult timp și previne mirosurile neplăcute.

Haier Fresher Techs

Caracteristici tehnice:

  • Dimensiuni: 190 x 59,5 x 67,2
  • Capacitate: 347L
  • Energie: A ++
  • Functia de No Frost
  • Silentios 38 dB
  • Acces facil

Share.