Haine inteligente de la Samsung

0

Samsung este, fara indoiala, una dintre companiile care are produse in aproape toate domeniile. Mai nou, brand-ul a adaugat in portofoliu si o colectie de haine inteligente.

Conform afirmatiilor membriilor companiei coreene, aceste haine te vor ajuta sa faci anumite actiuni, fara a fi nevoit sa scoti telefonul mobil din buzunar. Hainele inteligente de la Samsung folosesc tehnologia NFC si o serie de mai multi senzori.

Mai precis, compania nu este interesata in a crea propriile tesaturi, ci mai degraba, doreste sa integreze niste mini componente in imbracamintea de zi cu zi. Avand in vedere succesul pe care Samsung il are atunci cand lanseaza ceva, cu siguranta si aceasta idee va fi primita cu bratele deschise de catre fanii acestui brand.

Profitand de faptul ca Samsung este cunoscuta ca fiind un mare producator de gadgeturi, oficialii s-au gandit ca nu ar fi rau sa le ofere clientilor un bonus. Produsul care a atras cel mai mult atentia a fost Smart Shirt. Acest tricou este dedicat, in special, celor care practica sport deoarece este capabil sa transmita informatii cu privire la vremea de afara, nivelul radiatiilor UV, si alte actiuni de monitorizare a unui sportiv.

Samsung-wearable-prototypes-0001

Linia de haine sportive este completata de centura Well Smart Belt si de costumul compus din pantaloni si tricou, Body Compass. Datorita senzorilor care se gasesc in tesaturile articolelor vestimentare, tu poti primi informatii utile direct pe telefonul mobil.

downloadDe asemenea, Samsung a mai prezentat si Smart Suit. Acesta este un costum mai elegant care iti permite sa iti controlezi telefonul mobil fara a-l scoate din buzunar, Toate actiunile vor fi realizate prin simple atingeri ale unui emitator NFC.

Share.