Cu difuzorul Halo de la Creative avem parte de un mini curcubeu in confortul casei noastre

0

Halo este ultimul difuzor Bluetooth lansat de Creative. Numele acestuia se refera la capacitatea dispozitivului de a crea diverse modele de iluminare in jurul difuzorului cu ajutorul sistemului de LED-uri integrate. Exista 12 modele de lumini cu care puteti experimenta, astfel bucurandu-va de propriul dvs curcubeu.

Difuzorul Creative Halo este dotat cu un panou frontal ce poate reda un spectacol de lumini cu efect de halo multicolor, cu 12 modele, care pot fi activate prin apasarea unui buton de pe difuzor sau din aplicatia Creative Xpectra. Daca doriti insa sa folosiți difuzorul pe timp de noapte, puteti oricand sa opriti jocul de lumini.

Halo

Creative Xpectra este aplicatia care va permite, de asemenea, sa gestionati redarea de muzica de pe smartphone-ul dvs.

Halo

Halo are dimensiunile de 175×70 x108 mm si cantareste un pic peste o jumatate de kilogram, are in interior doua difuzoare full range acompaniate de un subwoofer pasiv, responsabil pentru calitatea frecventelor joase.

Noul difuzor Creative are si o intrare auxiliara de 3,5 mm pentru conectarea altor dispozitive audio ce nu dispun de conectivitate Bluetooth si poate reda pana la 8 ore de muzica la o singura incarcare. Acesta va putea fi cumparat din luna septembrie la pretul de aprox 70 $.

Share.