HARAC, un cutter cu designul si precizia unui mouse

0

HARAC Line Paper Cutter este facut dupa modelul unui mouse de computer, cu un buton care, atunci cand este apasat, coboara o lama care poate taia forme cu o precizie absoluta.

Dupa mai mult de un deceniu de utilizare, mainile noastre s-au obisnuit sa manevreze mousi de calculator cu o dexteritate incredibila. Poate acesta este motivul pentru care designerii au ales aceasta forma pentru cutter-ul HARAC.HARAC

Lama cutter-ului HARAC este construita astfel incat sa poata functiona in toate directiile si nu trebuie sa va schimbati constant pozitia hartiei pentru a obtine o taiere precisa. Prin designul sau inovativ lama este plasata departe de mana dvs., astfel nu veti avea nici o obstructie vizuala in timpul taierii. Introducerea unui buton pe care il puteti apasa face ca toata experienta sa fie extrem de familiara si similara cu cea a unui mouse… facandu-va sa va simti ca lucrati in Photoshop sau Corel, cu exceptia faptului ca instrumentul de taiat este real!

HARAC

O simpla apasare a butonului activeaza lama in timp ce coboara pe hartie. Eliberati butonul si lama se ridica, in siguranta, la loc. Eficace si ingenios, reinventarea cutter-ului conventional este strans legata si de siguranta, prin ascunderea lamei este redus riscul de a va provoaca taieturi accidentale.


Puteti cumpara cutterul HARAC de aici.

Share.