Hermés si Apple lanseaza colectia de curele pentru Apple Watch

0

Apple Watch este printre cele mai dorite ceasuri inteligente de pe piata si de aceea, Hermés si Apple au lansat o noua colectie de curele ultra elegante si moderne.

Desi exista multe companii creatoare de ceasuri inteligente, cei de la Apple nu inceteaza sa isi surprinda placut clientii cu modele imbunatatite, atat din punct de vedere tehnologic, cat si din punct de vedere al design-ului. Prestigioasa companie Hermés a realizat o gama de curele care combina perfect utilitatea cu aspectul extrem de elegant.

Curelele Hermés sunt realizate din piele cu finisaje perfecte. Desi au un aspect atat de atractiv, ceasurile nu “uita” sa isi indeplineasca si functiile pentru care a fost creat initial. Cele doua mari companii lanseaza 3 modele cu care spera sa isi extinda aria de fani. Single Tour, Double Tour si Cuff.

hermes apple

Single Tour este cel mai economic model de curea, avand aspectul unei benzi normale de piele, insa nelipsind finetea casei de moda Hermés. Acest model costa 1100 de dolari.

Double Tour este o curea care creeaza impresia unei bratari  cu un design rafinat.si poate fi achizitionata la pretul de 1250 de dolari.

Ultimul model, Cuff, este inspirat din lumea echitatiei, si mai are atasata si o banda de tipul Single Tour. Pretul acesteia este de 1500 de dolari si este disponibila doar intr-o singura nuanta: Fauve.

hermes apple

Aceste accesorii nu sunt doar niste simple ceasuri, acestea sunt niste bijuterii in toata regula, care, cu siguranta, vor face furori si vor fi foarte apreciate de toata lumea.

 

Share.