Weird Hotel, hotelul complet robotizat, un succes sau nu?

0

Ai grija ce visezi, s-ar putea sa se intample! Am visat la o lume in care oamenii sunt inlocuiti de roboti pana cand iata, acest lucru a devenit realitate. Weird Hotel este un hotel complet robotizat! Evident, nu este o surpriza pentru nimeni ca primul hotel din lume cu 100% angajati roboti este unul japonez.

Screen Shot 2015-12-18 at 11.10.11 AM

Weird Hotel (in traducere Hotelul Ciudat) este un hotel in care personalul a fost inlocuit cu androizi. Cum? Simplu! Sunteti invitati in receptie de un fel de Hello Kitty, receptionera este un dinozaur, room service-ul este oferit de o mini mașină …Hotelul a fost lansat anul trecut si face parte dintr-un parc de distractii imens de langa Nagasaki. Desi proprietarii au anuntat la momentul lansarii ca isi vor extinde conceptul si in alte tari din lume, la aproape un an de la lansare, hotelul pare sa ramana mai degraba o curiozitate, decat un loc de cazare foarte cautat.

weird hotel

O camera pe noapte la hotel costa in jur de 80 de $. In afara de atractia pe care o reprezinta robotii care-ti stau la dispozitie, Weird Hotel este unul dintre primele hoteluri din lume care foloseste recunoastrea faciala pentru deschidera usii de la camera in locul clasicelor cartele sau chei.

hotel roboti

Fiecare camera are un robotel (un fel de Siri) care raspunde la intrebari legate de vreme sau stinge lumina la comanda.

weird hotel

Si ca totul sa fie ciudat, la hotelul Henn na Hotel (denumirea in japoneza) dinozarul poarta palarie si papion.

Screen Shot 2016-05-19 at 11.33.33 AM

Desi majoritatea serviciilor sunt executate de roboti, cand vine vorba de curatenia si intretinerea hotelului, oamenii par mai de incredere:). Mai ales in bai si toalete unde contactul cu apa ar putea dauna grav angajatilor roboti. De asemenea, nu exista restaurant in hotel, mancarea poate fi cumparata de la automate.

Pe scurt, Weird!!! Urmariti video-ul ca sa va convingeti!

Share.