Tehnologia hyperFresh de la Siemens pastreaza proaspete alimentele de 3 ori mai mult

0

Siemens prezinta noile combine frigorifice dotate cu tehnologia hyperFresh si cu functii iSensoric. Acestea pot stoca o lunga perioada de timp, de pana la 3 ori mai mare, fructe, legume, carne si peste.

Toata ingeniozitatea tehnologiei hyperFresh pe care Siemens o integreaza in unele dintre combinele frigorifice se bazeaza pe controlul a doi parametri cheie pentru conservarea alimentelor: temperatura si umiditatea.

De fapt, o conservare optima nu este data doar de o temperatura scazuta. Ci este esential de a controla umiditatea si aceasta este facuta in mod ideal, in functie de natura fiecarui aliment.

Combinele frigorifice Siemens cu funcţia iSensoric va menţin alimentele in stare perfecta de prospetime pentru mai mult timp si va ofera flexibilitate maxima.

Pentru a asigura acest lucru, senzorii transfera automat toate informatiile relevante la unitatea de control inteligenta, care apoi le proceseaza. Intalnim astfel 3 tipuri de senzori:

  • Senzorii freshSense masoara cu precizie atat temperatura din interiorul combinei frigorifice, cat si din exteriorul acesteia, pentru a asigura mentinerea unei temperaturii constante in interior, asigurand astfel o prospetime de lunga durata a alimentelor.
  • Senzorul hyperFresh masoara temperatura din interiorul sertarului hyperFresh premium 0 C pentru a mentine cu precizie parametrii de temperatura setati.
  • Senzorul noFrost furnizeaza toate informatiile necesare pentru a defini ciclul de decongelare al combinei frigorifice si previne acumularea de gheata.

In detaliu, frigiderele hyperFresh Siemens dispun de un spatiu interior dublu. Pe de o parte, compartimentul pe care il stim cu totii si il utilizam.

Pe de alta parte, un spatiu hyperFresh, in functie de versiune (standard, Plus sau Premium) respectiv, 1, 3 sau 2 sertare speciale :

  • Standard: 1 sertar fructe si legume (umiditate ridicata).
  • Plus: 1 sertar fructe si legume si doua sertare carne si peste cu reglaj al temperaturii intre 0,6 si 4 °C. Retineti ca aceste sertare sunt detasabile.
  • Premium: 1 sertar fructe si legume si 1 sertar carne si peste

In cele din urma, cu hyperFresh, carnea, pestele, fructele si legumele se vor pastra in frigider de pana la 3 ori mai mult decat atunci cand acestea ar fi fost stocate intr-un frigider clasic.

Share.