Ce gadgeturi vom vedea la IFA 2017 in Berlin

0

Ne despart doar cateva zile de IFA 2017 care se anunta a fi un show extravagant al tehnologiei europeene.

Comunitatea tech se pregateste cu entuziasm si porneste catre Berlin. Expozitia anuala a tehnologiei din Europa, IFA 2017, este deschisa publicului intre 1 si 6 septembrie, desi presa va avea acces chiar si in zilele de dinainte.

Ce se va lansa la IFA 2017?

Aceasta este intrebarea cea mai importanta. In anii precedenti am asistat, in cadrul expozitiei, la lansarea familiei Samsung Galaxy Note, am auzit de planuri pentru noi televizoare OLED si am vazut tablete si o intreaga gama de device-uri ce au fost descoperite, in premiera, de catre public. Exista sute de expozanti la IFA 2017 si cativa dintre giganti ne-au oferit cateva indicii din ce am putea vedea la show-ul din acest an.

Sony

IFA 2017

Compania are de obicei cel mai mare stand de la IFA. In 2016 a lansat televizorul ZD9. Anul acesta credem ca ar putea prezenta publicului in premiera mult asteptatul Xperia X2 dar si noi televizoare LED, casti si difuzoare.

Samsung

IFA 2017

Anul trecut standul Samsung a fost construit in jurul ceasurilor smart. Desi Galaxy Note 8 a fost deja lansat, IFA 2017 va fi o ocazie buna pentru pentru public sa petreaca timp in compania telefonului cu ecran mare. Samsung a confirmat, de asemenea, ca va lansa un nou smartwatch Gear S la IFA 2017, asa ca abia asteptam sa il vedem in premiera. Exista si niste zvonuri cum ca Samsung ar lansa un smartphone pliabil, cu nume de cod Galaxy X. Tot ce ne ramane e sa asteptam si sa vedem daca prototipul va fi prezent la Berlin.

LG

IFA 2017

LG a trimis comunicate de presa in care a confirmat lansarea telefoanelor LG V30 si V30+. Aceasta va fi prima oara cand LG se foloseste de IFA pentru a lansa un telefon mobil.

Philips

IFA 2017

Si compania Philips adora sa faca show la IFA. Aceasta a confirmat deja lansarea a unei noi periute Sonicare DiamondClean Smart. Aceasta nu este doar o periuta de dinti, este o platforma de ingrijire orala. Noua DiamondClean Smart vine cu o aplicatie pe smartphone care va permite sa va monitorizati igiena orala. Suntem convinsi ca Philips va anunta noutati si pe partea de televizoare dar si pe partea audio cum ar fi imbunatatiri la Philips Fidelio.

Lenovo

IFA 2017

Din partea companiei Lenovo este asteptat noul telefon Moto X: Moto X4 si update-uri la linia de laptopuri Yoga.

Exista o multime de expozanti la IFA 2017, cei de mai sus sunt doar companiile care au oferit indicii legate de ce vor aduce la standuri anul acesta. Vom reveni cu informatii pe masura ce vom descoperi si noi noutatile de la IFA 2017.

Share.