Nou de la illy: Y5 Iperespresso Espresso & Coffee

0

illy prezintă Y5 Iperespresso Espresso & Coffee, o mașină de cafea potrivita pentru stilul dumneavoastra.

illy Y5 Iperespresso Espresso & Coffee

Espresso sau cafea în stil american? Dilemă rezolvata: illy anunță cu mândrie Y5 Espresso & Coffee, prima mașină de cafea proiectată special pentru a-ti satisface pofta de espresso si cafea in stil american. Noua masina de cafea marcheaza 10 ani de la “nasterea” Iperespresso’. Noul produs inseamna de fapt un singur aparat pentru 2 cafele dupa care te topesti: espresso si cafea in stil American.

Espressorul permite acum încărcarea cu capsule espresso – extractia cafelei se realizeaza prin infuzie – sau capsule de cafea de tip american, care utilizează o extracție cu presiune scăzută.

illy Y5 Iperespresso Espresso & Coffee

Capsula illy Iperespresso ofera acum posibilitatea de a face, în plus față de espresso, o cafea in stil american de cea mai înaltă calitate, cu aroma inconfundabila a brandului illy de amestec 100% Arabica. Cu ajutorul unei rețete inteligent echilibrate, aceste capsule in stil american combină cafeaua măcinată cu un amestec de cafea instant, ambele obtinute prin cele mai avansate tehnici de conversie, pentru a garanta o aromă excepționala într-o băutură de aproximativ 220ml.

Y5 Iperespresso Espresso & Coffee mentine un design elegant și compact asemenea modelului precedent Y5 Iperespresso, avand in plus optiunea de extragere a cafelei în stil american la temperatura care îmbunătățește aroma amestecului illy. Y5 Espresso & Coffee permite programarea cantitatii si intensitatii gustului, ceea ce face posibila savurarea unei cafele perfecte ori de câte ori doriți.

 Y5 Iperespresso E & C este disponibila in trei culori: negru, alb si satin si are un design potrivit oricarei bucatarii.

illy Y5 Iperespresso Espresso & Coffee

Y5 Iperespresso E & C și întrega gama de capsule Iperespresso in peste 10 variante pentru espresso și 3 pentru cafeaua in stil american, sunt disponibile in magazinele illycaffe și pe site-ul www.illy.com. Prețurile de vânzare recomandate: 149,00 € (Alb-negru) și 169,00 € (Satin).

Caracteristici

Sistemul Iperspresso

Sistemul cu capsule Illy Iperespresso a fost conceput pentru a face posibilă savurarea unei cesti de cafea aromate in bucataria ta. Capsula illy Iperespresso este o minune tehnologică protejată de cinci brevete. Succesul sau se datoreaza sistemului său în două etape, prima fiind o fază specială de infuzie in care capsula eliberează o explozie de arome. Si faza de emulsie care imbogateste cafeaua cu o textura moale si catifelata. Capsula Iperespresso pentru cafea în stil american are incorporat in plus un filtru special miniaturizat.

Caracteristici Y5 Iperespresso Espresso & Cafea

Extracție frontală

Capacitate rezervor capsule: 10

Cafeaua este gata în mai puțin de 1minut de la pornire

După 30 minute de neutilizare se inchide automat

Opțiuni de personalizare a intensitatii aromei

Dimensiuni mașină: 14,50 cm (l) x 28.50 cm (d) x 24.50 cm (h)

În cutie: 14 capsule asortate espresso și cafea in stil american (6 espresso și 8 cafea în stil american)

Share.