Imprimanta 3D Obsidian are pretul obscen de 99$

0

Kodama nu inceteaza sa uimeasca cu cat de departe pot impinge granitele imprimării 3D. Imprimanta 3D Obsidian de la Kodama este o imprimanta destul de capabila pentru pretul incredibil la care este vanduta: doar 99$. Costa mai putin decat un smartphone!

Imprimanta 3D Obsidian

Imprimanta 3D Obsidian este o imprimanta plug-n-play si este super usor de folosit. Aceasta imprima la o rezolutie minima de 50 microni si lucreaza cu o gama larga de materiale, este dotata cu o functie de “reluare  in cazul unor intreruperi de curent si are chiar si o camera proprie care va transmite progresele pe telefon sau tableta, permitandu-va sa verificati si sa modificati printurile de la distanta.

Imprimanta 3D Obsidian este disponibila in trei modele:

  • modelul de baza ce este capabil de imprimari incredibil de detaliate si costa doar de doua ori mai mult decat filamentul pe care il folositi
  • modelul Plus
  • modelul Deluxe 

Obsidian Deluxe este dotata cu functia de “reluare” in caz de intrerupere a alimentarii cu energie electrica si are chiar si un modul ce va ofera libertatea de a lucra cu materiale precum ABS si Nylon. In plus este echipata cu o camera ce transmite in timp real ce printeaza in cazul in care nu sunteti acolo si poate face chiar si un video-time lapse cu procesul de imprimare.

Imprimanta 3D Obsidian

 

Imprimanta 3D Obsidian poate printa aproape orice tip de model 3D pe care il faceti, fie ca este il concepeti intr-un software pe un computer sau chiar in VR.

Imprimanta 3D Obsidian

O puteti gasi aici

Share.