Ingrediente naturale pentru curatenie

0

Sarea este un aliat valoros pentru curățenia în casă. Puteți folosi sarea pentru a șterge partea de jos a vaselor arse. Trebuie să scapati de petele de cafea? Amestecati 3 linguri de sare cu apă și puneti amestecul pe foc. Pentru a dezinfecta conductele de scurgere, puteți turna, apă clocotită cu sare și oțet. Sarea absoarbe umezeala: pune un pumn de sare în adidași , va lupta impotriva mirosurilor neplacute.

Pentru a prepara un detergent practic și ecologic se amestecă apă caldă și oțet alb: puteți adăuga la amestec si o lingura de bicarbonat de sodiu. Transferati-l într-un recipient de pulverizare pentru a fi utilizat pe aragaz , cabina de duș, faianta. Otetul degreseaza si scoate mirosurile: excelent pentru frigider, masina de spalat si masina de spalat vase. Este de asemenea util pentru spălarea pardoselilor, dar este de evitat pe marmura. Preparati o soluție de apă caldă și oțet: va va ajuta să curătați tacâmurile vechi și sa scoateti calcarul de pe duș . Ați încercat vreodată să utilizați oțet în loc de balsam? Contrar a ceea ce se crede, hainele nu vor mirosi: puneti doar o jumătate de pahar în rezervor . Pentru o curățare eficientă, ieftina și ușoara folositi bicarbonat de sodiu. Îl puteți folosi cu ajutorul unui burete sau, in functie de suprafata, cu o o periuță de dinți.

Coaja de lamaie va va ajuta la eliminarea depunerilor de calcar. Lasati o jumatate de lamaie in frigider: va absorbi mirosurile. Pentru a curăța cuptorul, frecati o jumatate de lamaie pe pereți, apoi porniți la 180 ° C. Dupa 20 de minute stergeti murdaria cu un burete.

Apa oxigenata este o modalitate ieftină și ecologică pentru a curăța baia . Puteți folosi, de asemenea, apa oxigenata pentru îndepărtarea petelor de vin și de sânge. Nu inainte insa de a testa materialul.

Avand proprietăți antibacteriene natural, uleiurile esențiale dau un parfum special casei dumneavoastra. In amestecurile cu apa, otet sau bicarbonat, puneti si cateva picaturi de ulei esential.

 

Share.