Inlocuire gratuită a racordului de conectare la gaz pentru aragazuri și plite încorporabile pe gaz Bosch

1

BSH Electrocasnice SRL face apel la posesorii de aragazuri marca Bosch (produse în perioada august 2006 – octombrie 2011) și la posesorii de plite încorporabile pe gaz marca Bosch, din inox, de 60 cm lățime, cu butoane de control pe partea dreaptă (produse în perioada ianuarie 2009 – octombrie 2011), să-si verifice aparatul electrocasnic.

Clienții care și-au verificat aparatele în campania anterioară și ale căror racorduri nu au necesitat înlocuire sunt rugați să-și mai verifice aparatele încă o dată. Cauza este o posibilă defecțiune la un racord de conectare la gaz. În anumite circumstanțe pot avea loc scurgeri de gaz și în cazuri extrem de rare poate apărea un risc de explozie. Pentru evitarea oricărui pericol potențial, proprietarii aparatelor afectate trebuie să oprească imediat alimentarea cu gaz a aparatului și să întrerupă utilizarea acestuia până la înlocuirea racordului. 

Fiecărui proprietar al unui aparat afectat îi va fi oferită gratuit la domiciliu înlocuirea racordului de conectare la gaz de către un tehnician de service autorizat. Înlocuirea va fi gratuita și va rezolva în totalitate problema.

În România sunt afectate un număr de 4.332 de aparate electrocasnice produse în perioada 2006 – 2011. Toți proprietarii sunt rugați să verifice pe www.gascookingsafety.com dacă aparatul lor este afectat sau să apeleze numărul de telefon cu tarif normal 021 203 97 48, de luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00, și sâmbăta, între orele 09:00 – 16:00.

 

 

 

 

 

Share.