iRobot Roomba 980 vs Dyson 360 Eye

1

Va invitam sa vedeti rezultatul unei comparatii intre modelul iRobot Roomba 980 si Dyson 360 Eye. Aceeasi camera, acelasi tip de murdarie si obstacole, dar doua rezultate diferite. Urmariti in video-ul de mai jos cum se comporta cele doua varfuri de gama in aceleasi conditii:

Ambii roboți au curatat camera, dar unul s-a oprit de mai multe ori în timp ce celălalt nu a făcut-o. Desigur, puteți ghici care robot a căzut la datorie:

Robotul Dyson 360 ​​Eye a curatat camera dupa cinci ore (inclusiv două ore de încărcare obligatorie) si s-a defectat nu mai puțin de 12 de ori, necesitând în mod repetat sa fie resetat. Nici la capitolul obstacole nu s-a descurcat foarte bine, acesta blocandu-se in praguri mici sau margini de covor. Dyson 360 Eye a fost, de asemenea, prea înalt pentru a curăța sub canapea și nu a reusit sa curete murdăria din colțuri.

iRobot Roomba 980 a finalizat ciclul de curățare în doar trei ore (cu doar o singură reîncărcare) fara probleme in a patrunde sub canapea sau de a îndepărta murdăria din colțuri. Roomba a trecut de maginea covorului datorită sistemului anti-blocare patentat care elibereaza robotul în mod automat – dar in mare parte doar a impins covorul astfel încât nu a colectat părul de pe acesta.

iRobot Roomba 980

iRobot a lansat primul său model de Roomba în urmă cu mai mult de 14 de ani și a vândut pana in prezent milioane de unități. ÎDyson a lansat 360 Eye doar în Japonia în octombrie anul trecut, urmata de S.U.A. și Marea Britanie in vara trecută. Intrarea pe piata a lui Dyson a durat foarte mult timp. Compania a consumat 16 ani și 47 de milioane de dolari pentru proiectarea robotului 360 Eye. Dyson are puterea de aspirație de două ori mai mare ca a oricărui alt robot aspirator, incorporarea acestei tehnologii “ciclon” presupune o baterie foarte puternica și proiectarea unui produs neobișnuit de înalt.

Cu siguranta Dyson va depune eforturi mari pentru a aduce 360 ​​Eye la egalitate cu iRobot Roomba 980 cât mai curând posibil, dar pana atunci iRobot pare a fi un câștigător al acestei lupte. Cert este ca viitorul curateniei este reprezentat de robotii aspirator. Ca sa fii un producator respectat pe piata, trebuie sa ai in portofoliu si un aspirator robot.

Share.