iSommelier, prima carafa de vin inteligenta

0

iSommelier, prima carafa de vin inteligenta. Paharul de vin este nelipsit de la o cina romantica sau de la o petrecere cu prietenii. De aceea, trebuie sa fim in pas cu tehnologia si sa avem in bucatarie iSommelier, carafa de vin care ajuta la decantarea bauturii pentru o mai buna degustare. Acest dispozitiv a fost creat de iFavine si se doreste a fi un prieten de nadejde al iubitorilor de vin. Rolul decantorului este acela de a oxigena vinul pentru ca aroma sa fie mult mai intense iar bautura sa nu aiba impuritati.

Un mare avantaj al acestei carafe inteligente este faptul ca decantarea se realizeaza in doar doua minute. Acest lucru este posibil datorita unui tub inteligent de dubla circulatie plasat in centrul carafei. care asigura o aerisire intensa, omogena si rapida.

De asemenea, iSommelier ç este dotat cu 3 nivele de filtrare care asigura puritatea oxigenului din vin. Astfel, nu trebuie sa va mai faceti probleme din cauza impuritatilor, azotului sau dioxidului de carbon care ar putea sa schimbe savoarea bauturii.

Pentru a conecta carafa inteligenta la telefonul tau mobil trebuie sa descarci aplicatia special creata. Cu ajutorul acesteia poti declansa decantarea de la distanta si poti monitoriza intregul proces.

Pretul lui iSommelier este unul destul de piperat, aproximativ 1.500 de euro.

Share.