Roboti jucarii pentru copii de 1 Iunie !!!

0

Cauti roboti jucarii pentru copii de 1 Iunie? Poti alege intre un robot animal de companie sau simpaticul BB- 8 din Star Wars!

Cand vrei sa cumperi roboti jucarii pentru copii oferta este extrem de variata. De exemplu, Sphero este o jucărie robot sferica proiectata de Sphero, anterior Orbotix. Este o “jucarie” alba învelita în plastic policarbonat care se invarte și care este controlata prin smartphone sau tabletă. Compania fabrica de asemenea si BB 8 – droidul din Star Wars,  precum și o jucărie cilindrică numită Ollie.

Daca vrei sa-ti tii copiii ocupati, cel mai bun animal de companie nu poate fi decat Sphero! O minge robotizata, controlata prin telefon sau tableta de la o distanta de maxim 15 m. Oricand ai chef sa-l agiti prin camera sau sa alergati pe afara, Sphero este pregatit de joaca! Bila robot aleaga cu o viteză de până la 2 m / s, poate lumina într-o multitudine de nuanțe, rezistă la atacul animalelor de casă și poate fi folosita in orice locatie, chiar si in piscina. Cantareste doar 170 de grame.

maxresdefault

Compatibil cu iOS si Android, acest robot pentru copii, Sphero are 25 de aplicații de smartphone dedicate, inclusiv trasee gen realitate virtuală. Spre deosebire de frații săi Ollie și BB-8, Sphero este complet autonom. Poate funcționa si in apă, are conectivitate Bluetooth mixtă.

Pretul este de aproximativ 600 lei. Pentru mai multe detalii urmariti video-ul de mai jos:

Sphero BB-8. Desi a aparut in octombrie anul trecut, este in continuare hot. Este vedeta Star Wars cea mai iubita din 2015 🙂 Sferic, cu un cap care se misca, BB-8 poate fi controlat de la distanta, de asemenea. Unul dintre produsele Star Wars cu cele mai mari vanzari. Costa cam 800 RON.

Share.