Karaoke One, o modalitate de relaxare si distractie!

0

Karaoke este un joc de divertisment social, practicat de multa lume pentru distractie, relaxare si voie buna. Daca nu ai calcat nicioata intr-un club de karaoke, nu mai sta pe ganduri, ia-ti prietenii si petreceti o seara frumoasa. Daca nu, o puteti face chiar de la voi de acasa cu ajutorul aplicatiei Karaoke One!

Aceasta aplicatie inregistreaza cantecele pe cate tu le fredonezi si le poate trimite prieteniilor tai pentru a va amuza impreuna, sau de ce nu, pentru a-ti aprecia munca si calitatiile vocale. In momentul in care unei anumite persoane ii place felul in care tu canti, iti poate aprecia talentul si astfel vei putea avea proprii tai…fani.

Aplicatia are si un tonomat de muzica de unde tu poti alege ce melodie sa interpretezi. Acesta contine 2.000 de piese care apartin unor game variate de stiluri pentru ca toata lumea sa fie multumita, iar versurile se sincronizeaza perfect cu muzica pentru a-ti oferi o experienta minunata.

Karaoke One este disponibil pe iOS, Android si pe Windows Phone, iar in curand va putea fi folosit si pe Xbox One. Asadar, daca nu ai timp sa mergi la un club de karaoke, aplicatia este perfecta pentru seri relaxanta in confortul propriei locuinte.

Share.