Keurig aparatul de facut Cola acasa

0

Cum sa-ti faci Cola acasa? Keurig a decis ca este timpul sa readuca gustul autentic al celebrelor bauturi si a creat o masina de facut suc care functioneaza pe baza unor capsule.

Acest aparat seamana foarte mult cu o cafetiera si modul in care se utilizeaza este asemanator. Spre deosebire de Soda Stream, un aparat care produce apa minerala, capsulele Keurig KOLD contin niste bilute cu ajutorul carora lichidul este gazificat. De asemenea, apa care trebuie folosita la producerea sucului trebuie sa fie filtrata. In caz contrar, gustul nu va fi cel la care te astepti.

Gustul bauturilor carbogazoase produse cu ajutorul acestui dispozitiv este cel pe care vrem sa il savuram cu totii. Compania care a produs aparatul a semnat si un contract cu Coca-Cola, in care brandul a precizat ca daca gustul nu este acelasi, Keurig nu va mai avea autorizatie de fabricare a acestor aparate. Si, din moment ce acesta nu a fost scos de pe piata, din contra a fost popularizat cat mai mult, inseamna ca gustul este cel autentic, cel de care ne bucuram in trecut.

Acest dispozitiv, insa este recomandat celor care sunt chiar dependenti de bauturile carbogazoase. Pretul ei este de 399 de dolari, iar fiecare capsula costa in jur de 1,50 dolari…inca putin si poti cumpara o sticla de Coca-Cola din magazin.

Share.