Kyocera Worth Rafre: telefonul mobil care face dus!

0

Kyocera Worth Rafre: telefonul mobil care face dus! Germofobia este destul de des intalnita in randul utilizatporilor de telefoane. Pentru cei care sunt speriati de microbi, nu le ramane decat o igiena cat mai adecvata si….un telefon mobil care poate fi spalat ori de cate ori e nevoie.

O companie japoneza s-a gandit la oamenii care se confrunta cu germofobia si le-a dat o mana de ajutor: a creat telefonul mobil care rezista la apa si sapun si care poate fi imediat dezinfectat.

Kyocera Worth Rafre este denumirea noului smartphone creat de japonezi. Acesta foloseste Android 5. Rezistenta la apa este trasatura care il scoate din anonimat, permitand utilizarea lui chiar si atunci cand este ud.

De asemenea, telefonul are incorporat si un tuner TV care iti da posibilitatea de a urmari emisiunea preferata, in timp ce va relaxati in cada. Totodata, il poti avea in mana si atunci cand pregatesti cina deoarece chiar daca este atins de ulei sau alte solutii lichide, acesta nu pateste nimic.

Kyocera Worth Rafre are o rezolutie de 720p si conectivitate LTE. Camera din spate este de 13 megapixeli, ceea ce iti garanteaza o claritate a imaginilor foarte buna. Pretul acestui telefon va fi de aproximativ 465 de dolari.

 

 

Share.