Vrei cu canapeaua in parc? Leneveste pe Lamzac Hangout!

0

Nu-i asa ca sunt momente in care ti-ai dori sa te bucuri de confortul de acasa si in parc? Acum ai o canapea la purtator, Lamzac Hangout, ca sa te bucuri de natura si mai mult. Are doua locuri, nu ai nevoie de pompa sa o umfli, cantareste putin peste 1kg si poate sustine 200 de Kg!

Daca iti place sa-ti petreci zilele de vara in aer liber, Lamzac Hangout este ceea ce trebuie sa-ti cumperi chiar acum! Poti sa o iei cu tine oriunde vrei. E extrem de versatila: festivaluri, petreceri, la plaja, in parc, la gratar, in calatorii…

lamzac

Lamzac Hangout cantareste putin, dar atarna greu la confortul tau! Materialul din care este confectionata canapeaua este unul foarte rezistent si asigura durabilitate, sustinand pana la 200 de kg, asa ca nu trebuie sa iti faci griji din aceasta privinta. Canapeaua este creata in asa fel incat sa ocupe cat mai putin spatiu atunci cand este stransa ca  un rucsac. Cantareste doar 1300 de grame. 

lamzac_hangout

Lamzac Hangout este un nou produs brevetat si produs in Olanda. Este vorba despre o canapea portabila cu doua locuri si se umple cu aer in cateva secunde, utilizand o tehnica unica. Nu ai nevoie de pompa, trebuie doar sa o umpli cu aer la propriu. Daca saltelele clasice necesita mult timp pentru a se dezumfla, Lamzac Hangout ramane la propriu fara aer in cateva secunde.

lamzac

Dimensiunile sale sunt: 200 x 90 cm si este disponibila in 7 culori: bleu, negru, rosu, mov, verde inchis si deschis, ciclamen.

lamzac_hangout_1

Lamzac Hangout a fost ideea lui Marijn Oomen. Acesta a prezentat-o in cadrul unui show de televiziune din Olanda in 2010, ” Best idea of Holland”. Dupa ce a pierdut finala emisiunii-concurs, olandezul a decis ca este vremea sa inceapa o campanie si sa ofere publicului inventia sa.

Numele de “Lamzac” provine de la cuvantul olandez “lamzak” care inseamna persoana lenesa. Pretul canapelei este de 64,95 de euro.

Vezi o demonstratie simpla in video-ul de mai jos:

Share.