LAURASTAR Smart, primul fier de calcat conectat din lume!

0

Brandul elvetian LAURASTAR si-a anuntat produsul revolutionar care le va asigura titlul de expert in lumea fiarelor de calcat: Laurastar Smart – primul fier de calcat conectat la lume! Laurastar Smart are la baza doua componente: sistemul de ghidare si sistemul optim de calcare.

LAURASTAR Smart

Odată ce Laurastar Smart este conectat prin Bluetooth la un smartphone sau tableta, aplicatia pentru acest device va ghideaza pas cu pas spre a obtine “camasa calcata perfect” si in acelasi timp inregistreaza toate miscarile efectuate de utilizator. Laurastar Smart iti ofera un program de instruire care combina imagini, video-uri si panouri explicative pentru ca utilizatorul sa se perfectioneze si astfel sa castige timp cand vine vorba de a calca o pereche de pantaloni sau o jacheta.

LAURASTAR Smart

Fierul de calcat este echipat cu senzori (inclusiv un accelerometru care identifică mișcările făcute de fier), care să îi permită să înțeleagă gesturile utilizatorului. În acest sens, această tehnologie numită “Sensteam” surprinde mișcările aparatului și cantitatea de abur declansata. Totodata termostatul este programat să se adapteze la toate textilele, nefiind necesara ajustarea manuala a acestuia.

LAURASTAR Smart

Al doilea avantaj al fierului de calcat este informarea permanenta a utilizatorilor despre punctele cheie din timpul procesului de calcare: nivelul de apa, nivelul de saturatie al filtrului etc.

Laurastar Smart se evidentiaza si prin alte caracteristici precum:

capacul special in stil “Origami”. Design-ul acestei carcase este inspirat din arta japoneza de pliere a hârtiei pentru a ghida utilizatorul si a usura munca.

Sistemul de aspirare și ventilatorul in 4 trepte. placa de calcare a fierului aspira sau suflă aer în funcție de tesatura si haina. De exemplu, se utilizeaza aspirația pentru a marca pliurile la pantaloni, in timp ce pentru tesaturile fine este recomandat jetul de aer cald.

Silentiozitatea aparatului

Laurastar Smart va fi disponibil publicului larg in 2017.

 

Share.