Solutii Smart Home de la Grupul Legrand – întrerupătoare și prize de curent conectate, interfon controlabil de pe telefon, sisteme de iluminat profesionale

1

Grupul Legrand, specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, prezintă o nouă soluție de control inteligent al casei conectate – Céliane cu Netatmo, un nou sistem de video interfon controlabil de pe smartphone – Classe 300 și sistemul Digital Lighting Management, care permite gestionarea sistemelor de iluminat profesionale.

Legrand

Céliane cu gama Netatmo de întrerupătoare și prize de curent conectate, întruchipează eforturile Legrand de a inova și de a face popular conceptul de casa inteligentă. Noua gamă permite instalarea cu ușurință a luminilor, storurilor sau termostatelor interconectate care pot fi controlate, local sau de la distanță, cu ajutorul unui întrerupător sau al unui smartphone, sau pur și simplu prin comenzi vocale.

Legrand prezintă, de asemenea, noul videointerfon conectat, Classe 300, care s-a dovedit a fi un mare succes încă de la lansarea sa în Europa, în octombrie 2016. Acesta le permite utilizatorilor să acționeze (să vadă, să vorbească, să permită accesul) în orice moment, utilizând o tabletă sau un smartphone, prin intermediul aplicației Door Entry, care este disponibilă gratuit spre descărcare.

Sistemul DLM (Digital Lighting Management) este dedicat în special pieței americane. Acesta oferă soluții conectate pentru managementul iluminatului profesional în sectorul comercial, de exemplu, pentru magazine.

Legrand

      

Share.