LG Centum – gama LG cu garantie de 20 de ani

0

Incearca sa construiesti un castel din carti de joc de 3 m pe masina de spalat in timp ce functioneaza cu 1000 rotatii/min?! Pare imposibil, dar exista o astfel de masina – LG Centum, iar cel care a reusit sa construiasca castelul de 48 de etaje în 12 ore, este Bryan Berg, un arhitect absolvent de la Harvard. Evident, un astfel de record a intrat in Guinness World Records.

1

Masina de spalat LG Centum are un rezervor pe amortizoare, care nu este suspendat pe arcuri, așa cum sunt 99% dintre mașinile de spălat si are un nivel de zgomot de doar 67dB în modul de spin (mai mic decât la oricare dintre masinile de spalat cu incarcare frontala de pe piata). Asta pentru ca Centum are un sistem de suspensie avansat. Zgomotul emis în timp ce mașina de spălat este în funcțiune este scăzut foarte mult, deoarece sistemul minimizează vibrațiile din cuvă în timpul unui ciclu de spălare.

IMG_2657

Noile aparate beneficiaza de tehnologii care cresc eficienta energetica considerabil, acesta fiind la sub 60% din procentul necesar pentru o certificare A +++. Este vorba despre Inverter Direct Drive Motor (masina de spalat) si Inverter Linear Compressor (frigider).

IMG_2640

Includerea TurboWash™ permite realizarea unui întreg ciclu de spălare în doar 49 minute . Eficiența se extinde, de asemenea, si la consumul de apă și energie, cu TurboWash folosindu-se cu 17% din fiecare per ciclu de spalare.  LG a prezentat la IFA si o serie de frigidere cu sistem Centum. Cele mai recene frigider cu congelator are un impresionant rating de eficiență energetică A +++ -30 %, in timp ce modelul side-by – side marcat A +++ -10 %, prin Inverter Linear Compressor .

Screen Shot 2016-09-05 at 6.38.44 PM

Gama Centum de frigidere si masini de spalat cu garantie 20 de ani nu vor ajunge in Romania.

Share.