LG HOMBOT SQUARE TUBO, un robot aspirator echipat cu sistem de supraveghere video

2

Divizia de telefonie mobila a companiei nu trece printr-o perioada foarte bune, intrucat terminalele sale nu s-au vandut conform asteptarilor, astfel ca LG & Friends cauta noi modalitati de profit. Asta se doreste cu LG Hombot Square Turbo, o nouă serie de aspiratoare roboti, cu sistem de supraveghere video pentru casa si un motor Smart Inverter.

LG HOMBOT SQUARE TUBO

Noile gadget-uri sunt destinate să se diferențieze de competitori prin aducerea unui sistem de supraveghere video cu care utilizatorul poate controla în orice moment, ceea ce se întâmplă acasă. Pentru a face acest lucru, este necesar un telefon smartphone și o aplicație – LG Smart ThinQ.

Cu ajutorul senzorilor incorporati, robotul poate detecta obstacole sau denivelari si totodata isi configureaza o harta a traseului parcurs. Deplasarile efectuate si informatiile salvate de robot, ii imbunatatesc performanta si eficienta. De asemenea, acesta poate servi ca observator, pentru că în cazul în care detectează mișcare, datorită camerei built-in, poate transmite catre smartphone-ul dumneavoastra o serie de imagini. Mai mult, cu ajutorul telefonului putem controla de la distanta camera si raza de actiune.

LG Hombot Square Turbo are o baterie cu litiu, cu 30% mai multă autonomie și o durabilitate de două ori mai mare. În cazul în care robotul rămâne fără baterie se întoarce la baza pentru încărcare, iar apoi isi va relua ciclul de curățare.

Aceste dispozitive au un rezervor cu o capacitate de 0.6L, ușor de scos și golit, care previne scurgerile de praf. Mai mult decât atât, robotii dispun de filtre anti-alergice HEPA 11, adevarate capcane de particule nocive pentru sănătate și sunt programate sa expulzeze aer curat.

Are până la 7 moduri de curățare (6 automate și unul manual) pentru a se potrivi cu suprafața fiecarei case si pentru a curăța cu maximă eficiență.

Modul turbo. Ideal pentru case cu animale de companie. Acest mod face curățarea cu 30% mai puternica decât modul normal.

Modul Smart Turbo pentru covoare.

Modul My Space. Poate fi programat sa curete de doua ori la rand o zona delimitata.

Preț și disponibilitate Noua familie de roboți de curățare Hombot Square Turbo este disponibil din 28 octombrie, cu un preț începand de la 529 de euro.

 

Share.