LG la IFA 2019: televizoare OLED 8K si masini de spalat cu AI

0

La IFA 2019 LG a anuntat ca incepe in aceasta luna livrarea pe pietele globale a primului televizor 8K OLED din lume si a televizorului LG 8K NanoCell.

Televizoarele 8K LG uimesc prin detaliile bogate si culorile vii ce ilustreaza tehnologia de afisaj LG. Fiind atat primul TV OLED 8K din lume, cat si cel mai mare TV OLED de la LG de pana acum, LG Signature OLED 8K TV (model 88Z9) de 88″ ofera o rezolutie 8K Ultra HD (7680 x 4320) cu 33 de milioane de pixeli autoiluminati, echivaland de 16 ori numarul de pixeli dintr-un TV FullHD si de patru ori pe cel dintr-un TV 4K.

LG

LG

TV-ul NanoCell 8K de 75″ de la LG ofera si el o experienta total captivanta, multumita imaginii 8K care ofera culori, contrast si detalii impresionante. Tehnologia Nano Display de la LG, reda imaginile incredibil de clar, in timp ce Nano Color filtreaza impuritatile pentru a imbunatati reproducerea culorilor, iar Nano Black controleaza precis retroiluminarea televizorului pentru a obtine un negru mai profund si un contrast mai puternic.

Pe anumite piete, aceste televizoare ofera versiuni incorporate ale Asistentului Google si Amazon Alexa, astfel ai si posibilitatea de a controla tot ce se intampla cu TV-ul tau, prin puterea propriei voci.

In cadrul IFA 2019 LG a vorbit si despre masinile de spalat inteligente, care vor aduce un suflu high-tech in orice locuinta. Aceste noi modele au incarcare frontala, alaturi de tehnologiile ThinQ si Direct Drive, tehnologia exclusiva a companiei. 

O alta noutate este tehnologia AI DD: noile masini de spalat pot realiza o curatare atenta, dar blanda, determinand greutatea si caracteristicile textilelor de la fiecare spalare, oferind rezultate mai rapide si mai bune. Aceasta tehnologie foloseste 20 de mii de puncte de informatie big-data legate de folosirea masinilor de spalat si aplica setarile bazandu-se pe volumul si delicatetea rufelor, de fiecare data, oferind un ciclu de spalare optimizat la maximum. Pe termen lung, tehnologia AI DD, ajuta la reducerea cu pana la 18% a uzarii hainelor.

O alta functie noua introdusa de LG este TurboWash 360. Aceasta tehnologie ofera convenabilitatea unei zile mai scurte de spalat, fara compromisuri in privinta curateniei. Este nevoie de numai 39 de minute pentru incheierea unui ciclu de spalare complet. Alaturi de functia 3D Multi Spray care ajuta si ea la curatarea hainelor, improscand simultan jeturi de apa in patru directii diferite, iti vor curata hainele ca niciodata.

Pentru a economisi timp, utilizatorii pot adauga masinii de spalat LG AI DD, un aparat numit LG MiniWash. Acesta incape direct dedesubt-ul masinii si creeaza un sistem TWINWash ce poate spala doua incarcaturi de rufe simultan.

Tot pe partea de economie, dar de aceasta data a energiei, masinile LG AI DD fac parte din clasa energetica A+++, cu 50% eficienta, in mare parte datorat tehnologiei LG cu invertor. Toate modelele vin la pachet cu o garantie de 10 ani, combinatia dintre aceste doua elemente facand o masina de spalat LG, nu doar o alegere buna din punct de vedere al performantei si calitatii, dar si o investitie buna de viitor.

Share.

Comments are closed.