Televizoare LG OLED TV si LG PRIME UHD TV

0

LG OLED TV si LG PRIME UHD TV sunt televizoare LG cu preturi cuprinse intre 3000 si 9000 de dolari.

Varful de gama este 4K UHD TV OLED LG. Producatorii spun ca are in acest moment cea mai buna imagine de pe piata, datorita negrului perfect si contrastului foarte bun. Este cea mai bună tehnologie de ecran de pe piață, iar LG este singurul producător care ofera televizoare OLED, 4K ULTRA HD și Full HD în acest an.

Daca vreti sa transformati televizorul intr-un obiect de decor, atunci Art Slim LG 4K Oled curbat, va fi piesa centrala a oricarei incaperi. O adevarat investitie in arta, daca ne gandim ca pretul e undeva la 9000 de dolari.

Varianta de 1080p OLED TV continuă să fie disponibila la 3.500 dolari.

UHD PRIME este o linie premium cu totul nouă a 4K UHD TV LED cu tehnologie LG “ColorPrime”, Ultra Luminance, IPS, pentru a oferi o adevarata experiență cinematografica. Variantele de 65 si 55 de inch sunt in jur de 4.500 $ si respectiv, 3700 $.

Toate noile modele includ sistemul de operare webOS2.0, versiunea actualizată a platformei Smart TV pentru a face accesul la conținut mai simplu si mai rapid. Sistemul permite utilizatorilor trecerea rapida la orice conținut, precum și descoperirea de nou content 4K de la Netflix, Amazon Video Instant și YouTube.

 

Share.