LG SIGNATURE la IFA 2016

0

LG a adus si la IFA produsele sale ultra-premium: Gama LG SIGNATURE care reunește cea mai bună tehnologie a companiei și cel mai reușit design.

Este vorba despre 4 produse: un televizor OLED TV 4K HDR, o mașina de spălat Lg Signature TWIN Wash™, un frigider de tip Door-in-Door™ si un purificator de aer hibrid futurist. The art of essence, acesta este sloganul acestor produse, ceea ce inseamna un design minimalist, dar care gaseste echilibrul perfect intre estetica si cele mai avansate tehnologii LG.

image

Mașina de spălat LG SIGNATURE are design unic și este o versiune avansata a modelului LG TWIN Wash™. Mașina de spălat LG SIGNATURE cu încărcare frontală, are o perioadă de utilizare mult mai mare și este mai ușor de folosit. Un alt avantaj este dotarea acesteia cu o cuvă suplimentară numită Mini Wash, sub cuva principală. Design-ul minimalist al mașinii de spălat LG SIGNATURE este evidențiat de panoul de comandă touchscreen încorporat în ușa de sticlă la un unghi de 17 grade.

Ușa poate fi deschisă chiar și atunci când nu ai mâinile libere, doar printr-o simplă și ușoară împingere. În plus, stratul de email dă mașinii de spălat un aspect sofisticat și elegant, împiedicând impregnarea amprentelor sau zgârierea suprafeței. Mașina de spălat LG SIGNATURE este dotată cu sistemul Centum, patentat LG, care îmbunătățește durabilitatea și eficiența energetică a mașinii de spălat, cu un sistem de suspensie avansat. Zgomotul emis în timp ce mașina de spălat este în funcțiune este scăzut foarte mult, deoarece sistemul Centum minimizează vibrațiile din cuvă în timpul unui ciclu de spălare.

Televizorul OLED LG SIGNATURE se remarcă prin simplitate și eleganță, eliminând toate elementele inutile care distrag privitorul de la o experiență captivantă. Televizorul OLED LG SIGNATURE dispune de design-ul unic Picture-on-Glass, care se remarcă printr-un panou OLED extrem de subțire, de 2,57 mm, cu partea din spate din sticlă transparentă și cea din față cu sistemul de sunet și boxe încorporat. Pentru realizarea acestui profil aerodinamic, care se integrează în mod natural în orice spațiu interior, designerii au eliminat toate caracteristicile inutile și au plasat difuzoarele în standul televizorului.

image

In ceea ce priveste frigiderul LG Signature pe langa designul minimalist, inovatoare este si noua caracteristică Auto Open Door, care deschide automat ușa atunci când te apropii de frigider, pentru a permite un acces rapid și ușor, chiar dacă brațele tale sunt pline de alimente.

Frigiderul LG SIGNATURE este alimentat de compresorul linear invertor LG, care reglează automat capacitatea de răcire, bazat pe condițiile de încărcare, generând mai puțină frecare în interiorul frigiderului, datorită designului său unic. În plus, are o garanție de 10 ani.

image

Purificatorul de aer LG Signature curăță aerul chiar în fața ochilor tăi. Design-ul deosebit al purificatorului permite ca procesul de curățare a aerului să fie o experiență vizuală, datorită panoului inovativ transparent. Dotat cu funcția avansată Aqua-Cyclone, purificatorul de aer LG Signature beneficiază de puterea pe care o are apa pentru a filtra substanțele chimice nocive, în timp ce umiditatea din cameră este adusă la un nivel mult mai confortabil.

Unitatea este echipată cu sistem de filtrare semi-permanent LG, care permite utilizatorilor să spele și să refolosească filtrele până la 10 ani, economisind timp și bani. În timp ce particulele fine de praf sunt, de obicei, invizibile cu ochiul liber, utilizatorii pot vedea calitatea aerului din spațiul lor folosind indicatorul Smart PM1.0 LG.

Share.