LG Twin Wash – masina de spalat LG care nu mai separa albele de colorate

0

Unele dintre cele mai “exotice” masini de spalat apartin celor de la LG. Este vorba despre modelele WD100C și WD200C, masinile de spalat 2 in 1, care sunt introduse sub masinile de spalat traditionale. Coreenii spun ca acest sistem, Twin Wash, poate economisi spațiu și bani.

lg twin wash

Cum arata? Sunt 2 mașini de spălat de dimensiuni foarte reduse, cu încărcare pe deasupra și sunt fixate intr-un sertar care aluneca sub o mașină de spălat tradițională cu incarcare frontala. Prin design-ul lor, mașinile de spălat LG WD100C si WD200C și permit spalarea mai multor tipuri de rufe si materiale in acelasi timp. Daca in mod normal separati albele sau materialele delicate de restul rufelor, acum Twin Wash face sa ai in casa si o a doua masina de spalat, fără a sacrifica spațiul.

LG TWIN WASH

Mini masina de spalat cu tehnologia LG TWIN WASH se scoate din carcasa asemenea unui sertar. Aceasta are propriile ei butoane de control si propria usa de inchidere. Astfel, puteti introduce hainele inauntru, puteti adauga detergent si mai apoi setati temperatura dorita si ciclul de spalare potrivit.

Cele doua masini de spalat functioneaza independent, ajutandu-va sa economisiti timp, dar si sa va bucurati cat mai mult de calitatea hainelor voastre. Mini masina de spalat este perfecta si pentru piesele vestimentare mai delicate, care necesita spalare separata.

Pozitionata sub masina de spalat principala, mini masina de spalat va ajuta si sa utilizati spatiul intr-un mod cat mai inteligent, fara a ocupa foarte mult loc. Un alt avantaj LG TWIN WASH este faptul ca se cosuma mai putina energie electrica si apa, decat daca ati spala de doua ori, consecutiv.

Atunci cand nu este in functiune, mini masina de spalat poate fi folosita cu rolul de postament pentru masina de spalat principala.

Acest sistem este compatibil cu oricare model de masina de spalat LG, fiind solutia ideala pentru hainele pretentioase sau pentru lenjeria intima.

Mai multe despre cum functioneaza in video-ul de mai jos:

Share.