LightBox – decoratiunea perfecta pentru casa ta!

0

Luminile din casa, de cele mai multe ori, dau o anumita atmosfera si imprima unei case caldura pe care toti membrii unei familii o cauta. Mai nou, luminile pot fi controlate cu un smartphone, dar ce ai zice daca un obiect de decor ar fi chiar cel care genereaza lumina?

LightBox este un comutator realizat din lemn care iti permite sa aprinzi sau sa stingi lumina doar printr-o simpla miscare. In momentul in care vrei sa aprinzi lumina trebuie doar sa pui pe verticala dreptunghiul din lemn, iar atunci cand vrei sa o stingi apleci obiectul astfel incat sa ajunga pe orizontala.

Un singur obiect decorativ poate controla toate sursele de lumina din casa. Acest dispozitiv a fost creat c scopul de a nu mai strabate intreaga camera pentru a stinge sau aprinde o lumina. Tot ce trebuie sa faci este sa cuplezi receptorul de furnizare de lumina la priza si sa conectezi apoi o lampa la receptor.

LightBox are nevoie de 3 baterii de tipul AA care, in mod normal, pot dura si un an. Dispozitivul foloseste un accelerometru pentru a detecta schimbari de orientare. Acesta a fost timp de un an in probe iar dezvoltarea a progresat din ce in ce mai mult. Au fost proiectate numeroase prototipuri pentru a se imbunatati calitatea software-ului si hardware-ului.

LightBox va putea ajunge in casa ta abia in 2016 la pretul de 58 de dolari.

 

Share.