Lily – drona care iti face cele mai bune selfie-uri

0

Este foarte usor sa faci poze cu telefonul mobil sau cu o camera foto si sa ai amintiri frumoase din locurile in care mergi. Dar, ce ai spune daca ai afla ca o drona poate sa iti fie paparazzo personal? Selfie stick-urile deja palesc in fata dronei Lily, care impresioneaza cat mai multi oameni.

Acest gadget zboara pe langa tine si te urmareste pentru a-ti face cele mai bune fotografii. Lily este controlata cu ajutorul unui mic tracker pe care trebuie sa il ai mereu cu tine. In momentul in care vrei sa se opreasca, apeci pur si simplu pe un buton si Lily stie ca este momentul sa ia o pauza. Spre deosebire de alte drone capabile sa realizeze fotografii, aceasta are camera incorporata, astfel ca nu trebuie sa utilizezi un alt dispozitiv.

Drona cantareste 1,3 kilograme, este rezistenta la apa si poate sa surprinda momentele importante din viata ta indiferent de clima de afara. Aceasta este capabila sa zboare la o altitudine maxina de 15 metri si minima de 1,75 de metri. De asemenea, poate atinge viteza de 40 de km pe ora, oferindu-ti posibilitatea de a avea cele mai frumoase fotografii in cazul in care practici vreun sport extrem.

Rezolutia camerei este de 12 megapixeli iar functia auto-focus si stabilizatorul de imagine asigura calitatea fotografiilor. Totodata, ai posibilitatea si de a face inregistrari video la o calitate maxima de 1080p. Drona este dotata cu GPS, accelerometru, giroscop si barometru, pentru ca pozele tale sa fie cele ma bune.

Lily poate zbura timp de 20 de minute, dupa care timp de 2 ore trebuie lasata la incarcat pentru a putea fi reutilizata la capacitate maxima. Imaginile sunt stocate pe carduri micro SD.

Si pretul este pe masura caracteristicilor pe care le are: daca optezi pentru precomanda, vei plati 799 de dolari iar in momentul in care va fi oficial pe piata, vei fi nevoit sa platesti 999 de dolari.

 

Share.